تاریخ انتشار : ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰:۲۴

عیادت از دانش‌آموز آسیب‌دیده مدرسه شجره طیبه و تأکید بر پیگیری مطالبات مصدومان

عیادت از دانش‌آموز آسیب‌دیده مدرسه شجره طیبه و تأکید بر پیگیری مطالبات مصدومان
فرماندار میناب با حضور در منزل دانش‌آموز مجروح، نازنین زهرا حیدری، از وی دلجویی کرد و با قدردانی از صبوری خانواده‌های شهدا و مصدومان، بر استمرار حمایت‌های لازم تأکید نمود.

فرماندار میناب در بازدیدی از دانش‌آموز آسیب‌دیده در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های مصدومان، بر محکومیت این اقدامات تروریستی تأکید کرد.

وی از دانش‌آموز نازنین زهرا حیدری که در پی حمله تروریستی اخیر، از ناحیه چشم دچار آسیب شده بود، عیادت نمودند.

رادمهر اظهار داشت: این حملات جنایتکارانه که هدف دشمن تضعیف امنیت و آرامش مردم است، هرگز به مقاصد خود نخواهند رسید.

وی در ادامه افزود: ما در کنار خانواده‌های عزیز و مصدومان هستیم و از تمام ظرفیت‌های اجرایی برای رسیدگی به نیازهای آنان استفاده خواهیم کرد.

رادمهر در پایان از صبوری و همراهی خانواده های معظم شهدا و مصدومین حادثه نهم اسفندماه تقدیر و تشکر نمود و برای خانواده های معظم شهدا و مصدومین عزیز صبر و سلامتی از خداوند منان خواستار شد.

بخوانید :  رئیس آب و فاضلاب میناب تغییر کرد / آیا مشکل آب میناب با «جابه‌جایی صندلیِ مدیریت» حل می‌شود؟
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=24105
  • کد خبر : 24105
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : فارس
  • 5452 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.