تاریخ انتشار : ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰:۵۶

دیدار جانشین فرمانده سپاه امام سجاد (ع) با خانواده شهید دانش‌آموز «آتنا چملی‌نژاد» در میناب

دیدار جانشین فرمانده سپاه امام سجاد (ع) با خانواده شهید دانش‌آموز «آتنا چملی‌نژاد» در میناب
جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان به همراه جمعی از مسئولان شهرستان میناب با پدر شهید دانش‌آموز «آتنا چملی‌نژاد» دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش «صدای میناب»، سردار هدایت‌الله امیری جانشین فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان عصر پنجشنبه با همراهی معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب، شهردار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان و جمعی دیگر از مسئولان با روح‌الله چملی‌نژاد پدر شهید دانش‌آموز «آتنا چملی‌نژاد» دیدار و گفت‌وگو کرد.

سردار امیری در این دیدار با تأکید بر تکریم مقام شهدای دانش‌آموز مینابی، ادای دین به شهدا را وظیفه‌ای همگانی دانست و از صبر و شکیبایی خانواده‌های معظم شهدا قدردانی کرد.

وی همچنین یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز را گرامی داشت و بر لزوم پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد.

گفتنی است «آتنا چملی‌نژاد» از شهدای کلاس اولی دبستان شجره طیبه میناب بود که نهم اسفندماه در پی حمله موشکی دشمن آمریکایی–صهیونیستی به همراه تعدادی از هم‌کلاسی‌های خود به فیض شهادت نائل آمد.

بخوانید :  ایست بازرسی «هفت دست‌اندازی» منوجان به هشتبندی مجدد راه اندازی شد
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=24157
  • کد خبر : 24157
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 1317 بازدید
  • يک دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0
  1. هر روز آب داره قطع میشه روزی ۱۲ ساعت بیشتر آب نداریم اونم مرکز شهر؛ تاسف آوره

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.