تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۱

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی میناب معرفی شد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی میناب معرفی شد
در مراسمی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، صفدر قصمی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب معرفی و از خدمات باقر بارانی‌نیا قدردانی شد.

آیین معرفی رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب با حضور محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان، آیت‌الله دکتر محسن ابراهیمی امام جمعه میناب و نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، جمعی از مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، از تلاش‌ها و خدمات باقر بارانی‌نیا در دوران تصدی مسئولیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب تجلیل به عمل آمد و حکم سرپرستی این واحد دانشگاهی به صفدر قصمی اعطا شد.

گفتنی است قصمی پیش از این مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک را بر عهده داشت و اکنون مسئولیت هدایت بزرگ‌ترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی شرق هرمزگان را عهده‌دار شده است.

بخوانید :  نشست صمیمی رئیس حوزه قضایی توکهور و هشت‌بندی با دانش‌آموزان پشت‌کنکوری
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=24680
  • کد خبر : 24680
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 146 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.