تاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1403 - 20:40

راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی از راه های پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو رعایت اصول بهداشتی در ذبح و نحوه نگهداری و مصرف گوشت دام است.

عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امروز با اشاره به عامل بیماری تب کریمه کنگو گفت: کنه عامل تب کریمه کنگو است و این بیماری علاوه بر تب شدید باعث کبودی و خونریزی شدید بینی براثر بروز اختلال‌های انعقادی و در برخی موارد موجب مرگ می‌شود.

دکتر ذاکری بیان کرد: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه‌ها به طریق بهداشتی دفع شود.

وی افزود: مردم با هدف پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند.

دکتر ذاکری اضافه کرد: همچنین جگر و سایر امعاء و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگراد استفاده شود. مردم به هیچ‌وجه دامی را که علائم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.

بخوانید :  طومار پرستاران میناب/ برایمان شیفت اضافه نگذارید!
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=13098
  • کد خبر : 13098
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : فارس
  • 315 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.