تاریخ انتشار : 08 بهمن 1403 - 22:52

حمله پلنگ به دام‌های روستای گوهرکوه بشاگرد

حمله پلنگ به دام‌های روستای گوهرکوه بشاگرد
با حمله پلنگ به ارتفاعات گوهرکوه و تلف شدن ۱۰ رأس دام، محیط زیست هرمزگان ضمن اعزام تیم ارزیابی، از پرداخت خسارت دامداران از طریق صندوق بیمه کشاورزی خبر داد.

عضو شورای اسلامی روستای گوهرکوه اعلام کرد که در حمله روز گذشته یک پلنگ به دام‌ها در ارتفاعات گوهرکوه درابسر، ۱۰ رأس دام تلف شدند.

قاسمی، معاون اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان، در این خصوص اظهار داشت: ماموران محیط زیست برای ارزیابی خسارت و تکمیل گزارش‌ها به منطقه اعزام شده‌اند.

قاسمی افزود: پس از ارائه مستندات و گزارش‌های لازم، محیط‌بانان همراه با نماینده بیمه کشاورزی در منطقه حاضر خواهند شد تا مستندات مربوطه تهیه و خسارت از طریق صندوق بیمه کشاورزی پرداخت شود.

وی با تأکید بر اهمیت حفاظت از پلنگ ایرانی افزود: از دامداران و اهالی محلی درخواست می‌شود از هرگونه آسیب رساندن به این گونه ارزشمند خودداری کنند. خسارت وارده به دامداران پرداخت خواهد شد، اما لازم است دامداران از رها کردن دام‌های خود در منطقه پرهیز کرده و در صورت بروز حمله، موضوع را به محیط زیست اطلاع دهند.

قاسمی همچنین یادآور شد که در دی‌ماه سال جاری، حمله پلنگ در روستای کشپیری شهرستان بشاگرد منجر به تلف شدن ۵۰ رأس دام شد و تاکنون خسارت ۸ مورد به دامداران این منطقه پرداخت شده است.

شایان ذکر است، شهرستان بشاگرد یکی از زیستگاه‌های اصلی پلنگ ایرانی در هرمزگان به شمار می‌رود. روستای گوهرکوه نیز با ۴۵ خانوار در بخش گوهران این شهرستان واقع شده است.

بخوانید :  هشدار هواشناسی در هرمزگان: بارش‌های رگباری و مواج شدن دریا در راه است
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=15719
  • کد خبر : 15719
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صداوسیما
  • 1054 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها