حضور خبرنگاران و شهروندان در جلسات شورای شهر میناب، نه تنها تهدید نیست بلکه فرصتی برای شورا است چرا که با حضور افکار عمومی در جلسات شورای شهر ، باعث می شود تا اعضای شورا با دقت بیشتری تصمیم بگیرند و همه تصمیمات و مصوبات شورا به صورت شفاف منعکس می گردد.
وظیفه رسانه ها، آگاهی بخشی به مردم است ،موضوعات مهم شورا و مصوباتی که به شورای شهر ارتباط دارد نمی تواند غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران برگزار شود.
رسانه ها و مطبوعات رکن چهارم دموکراسی هستند. خبرنگاران و رسانه ها حق دارند نظرات، انتقادات، پیشنهادها و توضیحات مردم را درج و به اطلاع عموم برسانند. کسب و انتشار اخباری که به منظور افزایش آگاهی عمومی باشد حق قانونی خبرنگاران و رسانه ها است.
این در حالیست که از ابتدای شروع شورای ششم تاکنون چهار نفر از منتخبان مردم در شورای ششم شهر میناب(سید موسی هاشم نسب، جابر پری تقی نژاد ، ندا جهانگیری ، عبدالله جمادی پور)، مردم را از حق طبیعی اطلاع و آگاهی از آنچه در شورای شهر میگذرد محروم کرده و مردم را نامحرم خود میدانند.
حال سوال ما از این چهار عضو شورای شهر میناب این است مگر در شورا چه مطالب و مسائلی بیان می شود و بودجه برای چه کاری هزینه میشود که افکار عمومی نباید از آن مطلع شوند؟ مگر ایشان توسط همین مردم و با رای آنها انتخاب نشده اند و برای رفاه و آسایش مردم تشکیل جلسه نمی دهند و ابراز نظر نمی کنند؟ پس علت مخالفت با علنی برگزار شدن جلسات شورا و عدم دعوت از رسانه ها برای چیست؟
رئیس و یا اعضای شورا برای تنویر افکار عمومی و شهروندان فهیم این شهر بفرمایند بنا به چه دلایلی و براساس کدام اصل و ماده یا تبصره، جلسات را غیرعلنی برگزار میکنند و آیا مردمی که آنان را انتخاب کردند محرم تصمیمات گرفتهشده برای شهرشان نیستند؟
گفتنی است اعضای شورای میناب با فشار افکار عمومی و پیگیری های رسانه ای صدای میناب در اوایل امسال مجبور شده بودند که جلسات خود را به صورت علنی برگزار کنند ولی متاسفانه پس از برگزاری فقط ۲ جلسه علنی، با مخالفت ۵ عضو شورا تصمیم گرفته شد تا دوباره جلسات شورا به صورت غیرعلنی و بدون حضور رسانهها برگزار شود.
چرا رای میدم خودت رو گناه کار می کنی