به گزارش صدای میناب ، قرار بود شبکه اجتماعی دانشآموزان با عنوان شاد از امروز ۱۶ فروردین کار خود را شروع کند که در اطلاعیه ای اعلام شد راهاندازی شبکه اجتماعی دانشآموزان “شاد” به تأخیر افتاده است و احتمالا در طی روز های آتی راه اندازی شود.
در همین خصوص یعقوب ذاکری درباغی، معلم چند پایه دبستان سحر خشک آباد میناب در گفتگو با صدای میناب از دردسر های خود در امر آموزش مجازی می گوید :
من یک معلم چندپایه روستایی با ۱۱ دانش آموز هستم که سه نفر از دانش آموزانم در خانواده اصلا دسترسی به گوشی هوشمند ندارند. باقی دانش آموزانم نیز با توجه به اینکه شماره همراه سرپرست خانواده برای عضویت در شبکه شاد از قبل مشخص شده فقط ۶ نفر میتوانند عضو شده و استفاده کنند.
از این ۶ نفر سرپرست خانواده نیز به دلیل مشغله کاری و کار در بیرون از منزل، هیچکدام نمیتوانند در خانه همراه دانش آموزان خود در امر یادگیری مجازی از طریق شبکه اجتماعی «شادِ» شوند و عملا با قید و بندها و نبود امکانات، کلاس من تعطیل است مگر اینکه وزارت آموزش و پرورش راهی برای ویرایش شماره های موجود اولیا و اهداء رایگان گوشی هوشمند و اینترنت این دانش آموزان در نظر بگیرد.
نکته قابل توجه این که دانش آموزانی که اصلا به گوشی هوشمند دسترسی ندارند همان دانش آموزان هستند که نیاز به توجه بیشتر دارند ، که اگر در شبکه ی اجتماعی شاد به این دانش آموزان توجه نشود، شبکه ی شاد اثر چندانی در روند آموزش و تعلیم در بستر اینترنت ندارد.
اگر بنا باشد که فقط دانش آموزان و خانواده های ثروتمند و دارای امکانات که هر روز در خانه حضور دارند بتوانند از تدریس معلم استفاده کنند و به دانش آموزان لازم التعلیم و محروم روستایی بدون امکانات توجهی نشود، در حال حاضر شبکه شاد کدام اهداف نظام تعلیم و تربیت را دنبال میکند؟!