تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۶

اعزام ۵ گروه مبلغ از قم به میناب برای فعالیت‌های تبلیغی ایام محرم

اعزام ۵ گروه مبلغ از قم به میناب برای فعالیت‌های تبلیغی ایام محرم
همزمان با فرارسیدن ماه محرم پنج گروه تبلیغی از قم برای تبیین معارف دینی، پاسخگویی به پرسش‌های اعتقادی و مشارکت در برگزاری آیین‌های عزاداری به شهرستان میناب اعزام شدند.

 سرپرست گروه تخصصی مبلغان موسسه دارالزهرا(س) قم، ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دبستان شجره‌طیبه میناب، گفت: این گروه تبلیغی که زیرنظر این موسسه و تحت اشراف دفتر آیت‌الله صافی گلپایگانی فعالیت می‌کند، با هدف تبیین آموزه‌های دینی و پاسخگویی به نیازهای اعتقادی مردم به استان هرمزگان اعزام شده‌اند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبر جاهدیان روز چهارشنبه در حاشیه اعزام این مبلغان به قم اظهار کرد: مبلغان اعزامی با استقرار در مناطق مختلف شهری و روستایی شهرستان میناب در برپایی مجالس عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع)، سخنرانی‌های مذهبی و برگزاری روضه‌خوانی‌های خانگی مشارکت خواهند داشت.

وی اظهار کرد: سخنرانی در اجتماعات مردمی در میدان شهدای میناب و برگزاری مراسم روضه‌خوانی در مقتل شهدای مدرسه شجره‌طیبه برای زائران از دیگر برنامه‌هایی این مبلیغان در ایام محرم است.

سرپرست مبلغان اعزامی از قم ادامه داد: تبیین موضوعات اعتقادی و اجتماعی مورد نیاز جامعه از جمله جایگاه امامت، آثار و برکات قیام و شهادت امام حسین(ع) و تقویت بنیان خانواده با بهره‌گیری از سیره اهل‌بیت(ع) از مهم‌ترین محورهای برنامه‌های تبلیغی این گروه است.

وی تصریح کرد: فعالیت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان، برگزاری هیات‌های دانش‌آموزی، نشست‌های گفت‌ وگو با جوانان و نوجوانان و اجرای برنامه‌های مناسبتی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در این ایام است.

بخوانید :  اولین کارخانه تولید شکلات خرمای هرمزگان در میناب به بهره برداری می رسد

این روحانی اعزامی از قم گفت: تبلیغ چهره‌ به‌ چهره در محلات، برگزاری حلقه‌های معرفت برای دانش‌آموزان، ارائه مشاوره‌های خانوادگی، آموزش احکام شرعی و همچنین برپایی موکب‌های ایستگاه صلواتی و موکب‌های عزاداری از دیگر برنامه‌های این گروه تبلیغی است.

وی خاطرنشان کرد: در این ایام تلاش می‌شود با ترویج معارف قرآن و اهل‌بیت(ع)، پایه‌های اعتقادی مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان تقویت شده و فلسفه عزاداری و آیین‌های مذهبی برای مخاطبان تبیین شود.

لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=24699
  • کد خبر : 24699
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : ایرنا
  • 77 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.