خسرو بهرام نژاد از اعطای مجوز برداشت ۳۵ تن آویشن در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: گونه های دارویی به میزان تجاری شدن برداشت نمیشود.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد از گیاهان دارویی شهرستان میناب را آویشن در بر میگیرد عنوان داشت: آویشن از فروردین ماه تا اواخر اردیبهشت ماه برداشت میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میناب ادامه داد: آویشن گیاهی خود رو است و بیش از ۶۰ هزار هکتار از اراضی در ارتفاعات مرزی میناب و بشاگرد به صورت پراکنده رویشگاه این گونه گیاهی است.
وی تصریح کرد: بیشترین برداشت آویشن از روستاهای دهیج و اسپند بوده است.
بهرام نژاد با اشاره اینکه برای کمک به اقتصاد بهرهبرداران این گیاه دارویی توسط مردم خود منطقه برداشت و فروش میشود ، گفت: رایج ترین قسمت آویشن برای فروش برگ آن است اما شاخه های نازک آویشن بیشترین ماده موثره را دارد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میناب از رفع تصرف ۳۰ هکتار از اراضی ملی به ارزش بیش از ۳ میلیارد تومان در ۵ ماهه نخست امسال خبر داد.
خسرو بهرامنژاد از در دست اجرا بودن تو پروژه در حوزه آبخیزداری خبر داد و گفت: سد زیر زمینی گشیراز و پروژه آبخیزداری تیغز سیاه به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان در دست اجرا است و از محل اعتبارات صندوق ملی توسعه نیز ۳ میلیارد تومان بودجه جهت عملیات بیو مکانیک ۹۵۰ هکتار از اراضی و سایر پروژه ها اخذ شده است.
وی از رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی به ارزش ۱ میلیارد تومان در هشتبندی در چند روز آینده خبر داد.
بهرام نژاد در خصوص استعدادیابی اراضی ملی عنوان داشت: ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استعداد یابی شده که بخش عمده ای از آن در خصوص شیلات است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میناب اراضی ملی این شهرستان را ۴۷۰ هزار هکتار برآورد کرد و گفت: برای ۴۳ هزار هکتار از این اراضی سند اخذ شده است.