علی جاربی مدیر دبستان شاهد شهید دهبانفرد گفت : این بازارچه با هدف تحقق اهداف کتاب کار و فناوری و با توجه به محوریت کارآفرینی برپا شد.
وی افزود : در این بازارچه آثار هنری و دست سازه های دانش آموزان پایه ششم نظیر هنر چوب(معرق)، فلز و انواع ماکتهای چوبی در معرض نمایش و فروش سایر دانش آموزان مدرسه قرار گرفت.
مدیر دبستان شاهد شهید دهبانفرد ایجاد ارتباط بین مدرسه و بازار اشتغال و کمک به مهارت آموزی و حرفه آموزی دانش آموزان را از مهمترین اهداف و کارکردهای برگزاری این بازارچه کارآفرینی عنوان کرد و گفت : با برگزاری این بازارچه بستری مهیا شد تا دانش آموزان آثار، محصولات و دست سازه های خود را به صورت مستقیم در معرض فروش قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه پرورش استعدادها و خلاقیت های دانش آموزان از دیگر اهداف برگزاری این بازارچه است افزود: این نوع بازارچهها نه تنها سبب کشف استعداد و ایجاد حس استقلال در دانشآموزان میشود بلکه آنها را با فرآیند از تولید به مصرف،فروش و بازاریابی آشنا میکند.
جاربی تربیت نیروی انسانی خلاق را لازمه ی یک جامعه توسعه یافته اعلام کرد و گفت: استقلال و خودکفایی زمانی در کشور اتفاق میافتد که کارآفرینان و نوآوران در نظام آموزشی امکان رشد و پرورش پیدا میکنند.
گفتنی است دانش آموزان در پایان بخشی از درآمد حاصل از فروش دست ساخته های خود را به امور خیریه و کمک به نیازمندان اختصاص دادند.