محمدجواد میرزاده با بیان اینکه جوجهریزی در مرغداریهای هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: در مهر امسال دو میلیون و ۱۰۰ هزار و در آبان ماه دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای هرمزگان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان است، اظهار کرد: هر ماه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود که بیش از نیاز بازار استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه روزانه به صورت میانگین صد تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روزها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه اکنون مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش میرسد، اظهار کرد: اکنون بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره سازی این کالای اساسی است و در هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.