اصغر رنجبری با اشاره به اینکه میانگین ترافیک ماهیانه این محصول بیش از ۲۰۰ بسته است، افزود: «ابتدای فصل برداشت، محصول بصورت کال و نرسیده و سپس محصول رسیده آن به سراسر کشور ارسال می شوند.
وی تصریح کرد: «ترشی انبه، لواشک و انبه خشک نمکی از رایج ترین فرآوردههای این محصول است که ارسال آن بهصورت روزانه انجام میشود.»
به گفته وی، از ابتدای امسال تا پایان شهریور، بیش از یک هزار بسته انبه و فرآورده های این محصول از میناب به مقصد سایر شهرهای کشور ارسال شده است.
رئیس اداره پست شهرستان میناب با اشاره به اینکه در حال حاضر یک شرکت و چند تولید کننده خانگی مشتری ثابت ارسال این محصول هستند، افزود: «مابقی بسته های این محصول مربوط به سوغات است که توسط سایر مشتریان ارسال می شود.»
وی با تاکید بر تاثیر چشمگیر همکاری پست در ارسال این محصول بومی در رشد اقتصاد شهر میناب و روستاهای آن، گفت: «بسیاری از تولیدکنندگان انبه و محصولات فرآوری شده آن، ارسال از طریق پست و قیمتهای بسیار مناسب آن را فرصتی مغتنم برای توسعه کسب و کارشان میدانند.»
رنجبری اظهار داشت: «لفاف مورد استفاده برای ارسال این محصول بیشتر یونولیت و جعبههای پلاستیکی است که در صورت تعداد و وزن کم تا یک کیلو از کارتن پستی نیز استفاده میشود.»
وی با تاکید بر اینکه ضرورت دارد فرآوردههای محصول انبه با بسته بندی خاصی ارسال شود که موجب شکستگی و آسیب به مرسوله نگردد، افزود: «در حال حاضر تامین لفاف اختصاصی یکی از مهمترین نیازهای ارسال این گروه از مرسولات است.»
شهرستان میناب در استان هرمزگان واقع شده و مقام نخست تولید و سطح زیر کشت انبه استان را به خود اختصاص داده است.