تاریخ انتشار : 11 اسفند 1403 - 14:50

فرمانده جدید انتظامی میناب معرفی شد

فرمانده جدید انتظامی میناب معرفی شد
در آیینی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی سرهنگ محمد رستمی به عنوان فرمانده جدید انتظامی شهرستان میناب منصوب و از خدمات سرهنگ عباس قاسمی قدردانی شد.

صبح امروز شنبه ۱۱ اسفندماه، مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان میناب با حضور فرمانده انتظامی استان هرمزگان، فرماندهان نظامی و انتظامی، و مسئولان شهرستان میناب در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم، از خدمات چهار ساله سرهنگ عباس قاسمی تقدیر شد و سرهنگ محمد رستمی به‌عنوان فرمانده جدید انتظامی شهرستان میناب معرفی گردید.

سرهنگ عباس قاسمی در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد چهار ساله خود، اقدامات انتظامی شهرستان میناب را در حوزه مقابله با قاچاق و جرایم پلیسی تشریح کرد.

وی میناب را شهری با مردمی مذهبی و انقلابی توصیف کرد و مسیر خدمت در این شهرستان را با همکاری و همراهی مردم، آسان و مثبت برشمرد.

فرمانده سابق انتظامی میناب تأکید کرد: در این چهار سال توانستیم اقدامات مؤثری در حوزه انتظامی، به‌ویژه در برخورد با قاچاق و جرایم، انجام دهیم و کشفیات زیادی نیز داشته باشیم.

بخوانید :  نصب و راه‌اندازی دستگاه اتوآنالایزر مدرن در آزمایشگاه مرکزی میناب
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=16148
  • کد خبر : 16148
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : فارس
  • 1113 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها