تاریخ انتشار : 13 آبان 1403 - 18:06

رشد قارچ‌گونه دکه‌ها در میناب / وقتی شهر به نمایشگاه دکه‌ها تبدیل می‌شود

رشد قارچ‌گونه دکه‌ها در میناب / وقتی شهر به نمایشگاه دکه‌ها تبدیل می‌شود
افزایش قارچ گونه دکه ها در میناب ،چهره این شهر را به نمایشگاهی از دکه ها بدل کرده است که علاوه بر تأثیر منفی بر منظر شهری، سوالاتی را درباره معیارهای واگذاری و نیازسنجی این دکه‌ها برانگیخته است.

در میناب این روزها با رشد چشمگیر دکه‌ها در نقاط مختلف مواجهیم بطوریکه در هر نقطه از شهر، شاهد نصب دکه‌های جدیدی هستیم که به شکل قارچ‌گونه در حال افزایش‌اند.

این روند که به نظر می‌رسد به منظور کسب درآمد از فضاهای عمومی شهری به اجرا درآمده، چهره و منظر شهری میناب را تحت تأثیر قرار داده است.

براساس آگهی مزایده‌ای که در وب‌سایت رسمی شهرداری میناب منتشر شده تعداد ۷۳ دکه جدید در فضاهای عمومی و مجاور مراکز آموزشی و پارک‌ها مستقر خواهند شد، تعداد و مکان این دکه‌ها به شرح زیر اعلام شده است:

۳ دکه در غرب بلوار امام بعد از ساختمان دیتا، ۵ دکه در پارک ملت، ۴ دکه مقابل مدرسه باقر العلوم، ۱ دکه جنب مدرسه فاطمیه، ۳ دکه جنب پارک ولایت، ۱۰ دکه در پارک کوثر بلوار دانشگاه، ۷ دکه جنب پارک المهدی، ۱ دکه جنب مهمانسرای امور آب، ۳ دکه پارک ولیعصر، ۸ دکه پارک خطی بلوار رسالت، ۲ دکه جنب پارک مکران احمد آباد، ۳ دکه جنب پارک نارنج، ۵ دکه بلوار خلیج فارس، ۵ دکه بلوار آل محمد، ۱۰ دکه ابتدای بلوار دانشگاه، ۳ دکه جنب کوهستان پارک (بام) در این مزایده لیست شده اند.

موضوع سوال برانگیز در این واگذاری ها این است که در برخی مکان ها بیشتر از تعداد اعلام شده در آگهی مزایده، جانمایی برای دکه ها انجام شده است به عنوان مثال در لیست مزایده، ۵ دکه کنار بوستان ملت و ۱ دکه کنار مهمانسرای امور آب به مزایده گذاشته شده است اما بررسی های میدانی نشان می دهد که جانمایی برای ۷ دکه جنب پارک ملت و ۲ دکه جنب مهمانسرای امور آب پیش از این صورت گرفته است.

بخوانید :  حجم قاچاق بنزین ناچیز است/ هرمزگانی‌ها؛ قربانی آمارهای غیرواقعی

یکی از موضوعات قابل توجه در این روند، جانمایی برخی از دکه‌ها در پیاده‌روها است؛ امری که با قوانین شهرداری‌ها که سد معبر را ممنوع می‌دانند، در تضاد است.

با توجه به افزایش قارچ گونه دکه‌ها در سطح میناب و تأثیر قابل توجه آن‌ها بر چهره شهری، مسئولان شهرداری و شورای شهر شفاف‌سازی کنند که چه معیاری برای جانمایی و واگذاری این دکه‌ها در نظر گرفته شده است؟چه تعداد از این دکه‌ها به دکه‌های فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و عرضه محصولات بومی و محلی اختصاص دارد؟ آیا واگذاری ۷۳ دکه در سطح شهر میناب واقعاً بر اساس نیاز واقعی و برنامه‌ریزی دقیق صورت گرفته است؟ یا تنها به عنوان منبع درآمد به این فضا ها نگاه شده است؟

لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=14563
  • کد خبر : 14563
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 34354 بازدید
  • ۱۰ دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 10در انتظار بررسی : 0
  1. بهتره این همه دکه که بعضی درمسیریامکان نیست ،واگذارنشود.

  2. واقعا برای شهر با قدمتی مثل میناب که گرفتار نادانی و بی تدبیری مسولان نالایق شده متاسفیم

  3. دیگه جایی نمونده که مسئولین ازش پول در نیاوردن از اون ور خاک هرمز رو فروختن از یه طرف دریارو فروختن به چینی ها و مردم خودمون نون واسه خوردن ندارن از این طرف هم که دارن زیبایی شهر رو میفروشن خدایی همین که هنوز خودمونو نفروختن شاهکاره

  4. قطعأ مقصر شهرداری هست و گرنه بدون مجوز که کاری نمیتونن بکن.
    خصوصاً در پیاده رو ها

  5. متأسفانه این موضوع در همه شهرها صدق می‌کنه و ریشه این داستان به تقاضای زیاد و بیکاری جوانان و شهرداری های پر خرج و بی خواص هم که بدشون نمیاد درآمد ایجاد بشه!زیبایی شهر خیلی اولویت نیست تا وقتی حسابها خالی هست و اقتصاد نابسامان….!؟

  6. ترو به اون خدا بیایید منطقی فکر کنیم ، شما به قشنگی شهری فکر می‌کنید که در خانه‌ها فقر بیداد می‌کند، منهم دوست دارم شهر من زیبا و با نظم باشد ولی در وحله اول میخواهم نمخواهم این به قیمت بیکاری و گشنگی مردمم تمام شود ، بیائید قدری وجدان …..

  7. متاسفانه شهرداری به هر نحوی که شده میخواد درآمد زایی داشته باشه.
    شهر درگهان قشم یه پارکینیک شهرداری وجود داره مابین باز اطلس ونخل،برادران شهرداری دارن تبدیل میکنن به مغازه و اجاره میدن،متاسفانه شهرداری به جای اینکه به نظافت و زیباسازی کمک کنه،گند میزنه به ظاهرشهرها

  8. بدلیل عدم اجرای قانون ،هر نهادی برای خودش کلانتر و خودمختار و قانون‌شکن شده.مخصوصا شهرداری.در شهرستان …. مازندران ،اداره آموزش و پرورش طبقه همکف مجاور خیابان را تبدیل به تجاری کرده و من هم یک مغازه را اجاره گرفتم که یک دکه از قبل آنجا مستقر بوده ولی حالا که این مکان تبدیل به تجاری شده این دکه درست جلو مغازه واقع شده و شهرداری بدلیل رابطه بازی،اقدام نمیکند.مامور جمع آوری دکه و سد معبر با حکم اومده برای جمع آوری دکه ولی یکی بهش زنگ میزنه و برمیگرده.خود اداره هم هیچ اقدامی نمیکند.خلاصه اینکه بلوشویه تو سیستم اداری مملکت.میخوام یه ویدئویی بگیریم بفرستم رسانه ها ولی بازم صبر میکنم ببینم چی میشه .ضمنا این دکه مکان تجمع معتادان محترم ! هم هست واین نکته بسیار مهمیه.چون همین افراد با رابطه هاشون مانع جمع آوری این دکه میشن.حالا حدس بزنید چه خبببره،،،،

  9. در بعضی خیابان‌ها که مغازه نیست شهرداری مغازه بسازه به مردم اجاره بده نه اینکه در محلهایی که مغازه هست باعث بیکاری یک عده و نابسامانی شهر بشه یکم از ماهی‌هایی که نزدیکتون هست بخورید که فسفر داره و کارایی مغزتونو بالا میبره بنظرم شهردار میناب برای این محلاتی که گفته شد یه سری سطل زباله بزاره و چند تا ماشین حمل زباله بخره که ورودی بازار بزرگ میناب پر از آشغال شده و از بوی فاضلاب چند دقیقه نمیشد توی خیابان موند

  10. حالا دکه زدندتون قبول ، حداقل نوع شغل ها هم معین می کردید نه اینکه دکه پارک ملت بشه قلیان و زغال فروشی!!!

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.