تاریخ انتشار : 15 آبان 1404 - 15:22

توضیحات  بخشدار هرمز در رابطه با انتقال بیمار هرمزی

توضیحات  بخشدار هرمز در رابطه با انتقال بیمار هرمزی
بخشدار هرمز در رابطه با فیلم منتشر شده از انتقال شبانه دختر بیمار هرمزی با قایقی ناایمن به بندرعباس توضیحاتی ارائه داد.

در شب طوفانی گذشته، مادری از جزیره هرمز برای نجات جان دختر خردسال خود به دلیل شرایط نامساعد دریایی و جوی و تعطیلی بنادر مسافربری، با قایق موتوری ناایمن خود را به بندرعباس رسانده است و فیلم این موضوع نیز پخش شده است.

محمد بنده، بخشدار جزیره هرمز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فیلم منتشر شده اخیر و حاشیه‌های مطرح‌شده درباره نبود آمبولانس در جزیره گفت: متأسفانه جزیره هرمز در حال حاضر آمبولانس دریایی ندارد و پیگیری‌ها برای تأمین آمبولانس جدید با استانداردهای لازم در حال انجام است.

وی با اشاره به مشکلات حمل‌ونقل بیماران در شرایط اضطراری گفت: در حال حاضر تنها یک قایق در جزیره داریم که در گذشته برای حمل و نقل بیماران استفاده می‌کردیم و بدنه آن آسیب‌دیده، مخزن سوخت آن خراب است و عملاً در شرایط طوفانی قابل استفاده نیست.

بخشدار هرمز افزود: ما پیگیری‌های لازم را برای تأمین آمبولانس دریایی انجام داده‌ایم اما خرید آن نیاز به اعتبارات ویژه ای دارد و حتی ما این پیشنهاد را داده‌ایم که با هزینه دو میلیارد تومان یک قایق را استاندارد سازی کنیم.

بنده ادامه داد: آمبولانس دریایی مورد نیاز باید استانداردهای لازم دریایی را داشته باشد تا در شرایط جوی نامساعد هم بتواند فعالیت کند، نه اینکه تنها در هوای آرام قابل استفاده باشد.

بخوانید :  نامه حقوقی وزارت کشور تکلیف را روشن کرد؛ عضو شورای شهر میناب زیر تیغ قانون

بخشدار هرمز در ادامه توضیح داد: در مواقعی که نیاز به انتقال بیماران از جزیره است، بیماران از طریق شناورهای ناجی قشم یا بندرعباس انتقال داده می‌شوند.

محمد بنده با رد ادعای نبود پزشک در جزیره اظهار کرد: در حال حاضر چهار پزشک به‌صورت شبانه‌روزی در مرکز درمانی هرمز حضور دارند و خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

وی افزود: پزشکان در دو شیفت صبح و عصر مشغول کار هستند و در مواقع اضطراری با تشخیص پزشک، هماهنگی لازم برای اعزام بیمار انجام می‌شود، ضمن اینکه بیمار باید با اورژانس نیز تماس بگیرد تا مرکز فوریت‌های پزشکی مسئولیت انتقال بیمار را بر عهده بگیرد.

بخشدار هرمز در پایان تأکید کرد: پیگیری برای تأمین آمبولانس دریایی استاندارد و تجهیز مرکز درمانی جزیره در دستور کار قرار دارد و از طریق فرمانداری و استانداری هرمزگان موضوع تا حصول نتیجه دنبال می‌شود.

وی گفت: هدف ما این است که هیچ بیماری در جزیره هرمز به‌دلیل نبود امکانات یا مشکلات انتقال، در شرایط خطر قرار نگیرد.

لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=18918
  • کد خبر : 18918
  • نویسنده : صذای میناب
  • منبع خبر : مهر
  • 877 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها