مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب پیش بینی کرد امسال بیش از ۱۷ هزار تن انبه از باغ های این شهرستان برداشت شود که نسبت به پارسال تفاوتی ندارد.
عباس مویدی افزود: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت کال برداشت می شود که بصورت خانگی و یا در کارخانه های فرآوری به ترشی، شور و سس انبه تبدیل می شود.
وی گفت: اکنون هر کیلو انبه در بازار میناب ، ۲۰ هزار تومان بفروش می رسد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب افزود: ارقام محلی انبه شامل آل مهتری ، خیاری ، کلانفر ، کلک سرخ و هلیلی و رقم های خارجی سندری و لانگرا است.
مویدی افزود: روستاهای شهوار، تمبانو ، دهوسطی ، فخرآباد ، گلشوار و بازیاری از نقاط مهم تولید انبه شهرستان میناب است.
انبه یا سلطان میوه ها سرشار از ویتامینهای A، B ،C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت انبه در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.
گارم زنگی، جم، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کُنار از دیگر میوههای گرمسیری است که در شهرستانهای میناب و رودان هرمزگان کشت میشود.