جمشید عیدانی، مدیرعامل آب منطقهای هرمزگان، اظهار کرد: تا ظهر امروز حجم آبی که پشت دریاچه سد استقلال میناب ذخیره شده، به حدود ۹۶ میلیون مترمکعب رسیده است.
وی با اشاره به وضعیت سد دوم این شهرستان افزود: در حال حاضر سد سرنی نیز حدود ۱۶ میلیون مترمکعب آب ذخیره دارد که این میزان نسبت به ظرفیت مخزن سد، حجمی متعادل و قابل کنترل محسوب میشود.
عیدانی با تأکید بر مدیریت منابع آبی و کنترل شرایط موجود خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت فعلی سدها، جای نگرانی وجود ندارد و شرایط بهصورت مستمر تحت رصد و پایش قرار دارد.
مدیرعامل آب منطقهای هرمزگان همچنین با اشاره به وضعیت کلی سدهای استان اظهار کرد: تاکنون مجموعاً حدود ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب در پشت سدهای هرمزگان ذخیره شده است که نقش مهمی در تأمین منابع آبی استان خواهد داشت.
عیدانی در پایان ابراز امیدواری کرد بارندگیها و سیلابهای اخیر، خاطرهای خوب و توأم با برکت برای مردم استان بر جای بگذارد و این نعمت الهی به بهترین شکل مدیریت و بهرهبرداری شود.
ظرفیت سد استقلال میناب ۲۴۰ میلیون مترمکعب، سد سرنی ۶۱ میلیون مترمکعب، سد شمیل و نیان ۹۸ میلیون مترمکعب و سد جگین ۲۱۰ میلیون مترمکعب است.














