تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1404 - 22:09

گلایه از قطعی‌های مکرر برق در گرمای ۵۰ درجه میناب

گلایه از قطعی‌های مکرر برق در گرمای ۵۰ درجه میناب
شهروندان مینابی از قطعی‌های چندساعته برق در ساعت‌های گرم روز گلایه دارند؛ وضعیتی که زندگی روزمره را مختل کرده و صدای اعتراض مردم را بلندتر از همیشه کرده است.

در حالی‌ که دمای هوا در میناب به مرز ۵۰ درجه می‌رسد، گزارش‌های متعددی از قطعی‌های مکرر برق به دست «صدای میناب» رسیده است. شهروندان مینابی در پیام‌های خود ضمن گلایه از بی‌برنامگی و نبود پاسخگویی، از وضعیت بحرانی زندگی روزمره در سایه گرمای طاقت‌فرسا و قطعی مداوم برق می‌گویند.

یکی از شهروندان نوشته است: مردم میناب چه گناهی کردند که در اوج گرمای ۵۰ درجه باید ساعت ۲ ظهر بدون برق بمانند؟ اینترنت نداریم، برق نداریم، چه کسی باید جوابگو باشد؟

دیگری نوشت: کسی که از سر کار برمی‌گردد، نمی‌تواند حتی لحظه‌ای استراحت کند، گرمای شدید امان همه را بریده و مسئولان هیچ پاسخی نمی‌دهند.

یکی دیگر از شهروندان به وضعیت بیماران، کودکان و نوزادان در خانه اشاره کرده و خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از این وضعیت طاقت‌فرسا شده است.

شهروندی از منطقه تیاب نیز نوشته: در زمستان گفتند برق قطع می‌شود تا برای تابستان ذخیره داشته باشیم. حالا تابستان شده، چرا باز هم برق نداریم؟

بر اساس پیام‌های دریافتی، قطعی‌های برق گاه تا چهار ساعت نیز ادامه می‌یابد و حتی در ساعات شب و صبح نیز تکرار می‌شود.

این قطعی‌ها در حالی ادامه دارد که ساکنان میناب از نبود آنتن موبایل، نبود آب کافی و تهویه در خانه‌ها نیز شکایت دارند. علاوه بر این، برخی از شهروندان از خطرات ناشی از قطعی برق برای افراد بیمار، به ویژه کسانی که تحت درمان و عمل جراحی هستند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

مردم میناب از مسئولین خواسته‌اند که به این بحران رسیدگی کرده و تدابیری برای جلوگیری از قطع برق در این شرایط گرمای شدید اتخاذ کنند.

بخوانید :  تقدیر از معلمان میناب به مناسبت هفته معلم توسط مقامات قضائی
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=16700
  • کد خبر : 16700
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 68 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها