تاریخ انتشار : 15 تیر 1404 - 20:05

پخت ۱۰ تُن حلیم نذری در روستای تالار میناب

پخت ۱۰ تُن حلیم نذری در روستای تالار میناب
همزمان با شب عاشورا، در روستای تالار از توابع شهرستان میناب، ١٠ تن حلیم نذری در ۴۰ دیگ بزرگ طبخ و میان هزاران نفر از عزاداران توزیع شد.

عباس حسینی، مسئول اجرایی حلیم نذری در روستای تالار، از برگزاری آیین سنتی پخت حلیم نذری در شب عاشورا خبر داد و گفت: این مراسم بیش از ۱۰۰ سال است که در روستا جریان دارد و هرساله با حضور گسترده اهالی و عزاداران برگزار می‌شود.

او با اشاره به پخت ۱۰ تُن حلیم در ۴۰ دیگ بزرگ در شب عاشورا افزود: این غذای نذری میان مردم روستای تالار و روستاهای همجوار توزیع شد.

به گفته حسینی، هزینه تهیه و پخت این مقدار حلیم حدود ۳۰۰ میلیون تومان بوده که با نذر و کمک‌های مردمی تأمین شده است.

بخوانید :  انعقاد قرارداد ساخت خانه عالم در روستای چاه اسماعیل و تکمیل کتابخانه در شهر هشتبندی میناب
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=17282
  • کد خبر : 17282
  • نویسنده : صادق بارانی نیا
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 573 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها