دهمین نشست استانی مطالبهگران مردمی هرمزگان با حضور اعضای این تشکل و نمایندگان هستههای مطالبهگر برگزار شد.
در این جلسه، علیرضا صالحی بر ضرورت برگزاری نشستهای منظم و بررسی ساختار این تشکل تأکید کرد و گفت: تمام اقدامات انجامشده در استان، نتیجه همراهی و همدلی اعضای مجمع بوده و برای گسترش مطالبهگری در جامعه باید از ابزار رسانه و هنر بهره برد.
وی خاطرنشان کرد: مطالبهگران مردمی هرمزگان در تحلیل امور و درک گام دوم انقلاب پیشگام بوده و نسبت به سایر استانها از وضعیت بهتری برخوردار هستند.
اعتماد مردم به مطالبهگران مردمی هرمزگان
یکی از حاضرین در نشست با اشاره به اتحاد و انسجام اعضای این تشکل گفت: این همبستگی باعث شده تا در کنار خرد جمعی، مقبولیت مردمی پیدا کنیم و شهروندان خواستهها و مشکلات خود را از طریق این مجمع مطرح کنند.
وی هشدار داد که تغییر رویکرد این تشکل ممکن است موجب کاهش اعتماد عمومی شود و بر ضرورت حفظ ساختار بومی و حمایت از هستههای مطالبهگر مردمی در استان و افزایش حضور مردم در صحنه و کنشگری آنان تأکید کرد.
بلوغ سیاسی و اجتماعی مطالبهگران مردمی
علیرضا بابایی، مدرس حوزه تشکیلات، در این نشست اظهار داشت: تشکیلات مطالبهگران مردمی هرمزگان به بلوغ سیاسی و اجتماعی رسیده و باید با حفظ وحدت، نقاط قوت و ضعف خود را بررسی کند.
وی با تأکید بر اهمیت کار مردمی در این حوزه افزود: اصول کار مردمی این است که از تمام جریانهای فکری در راستای اهداف، استفاده شود؛ البته در این مسیر مورد انتقادهای غیرمنطقی قرار گرفتن طبیعی است.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه کار تشکیلاتی باید نسبت به ورود افراد به مجموعه آگاه بود.
بابایی همچنین بر ضرورت بروزرسانی روشهای مطالبهگری تأکید کرد و گفت: رسانه قوی، استفاده از مدلهای جدید رسانهای، شبکههای اینترنتی، چهرههای تأثیرگذار و تولید محتوای متناسب با ذائقه مردم استان، از مهمترین اقداماتی است که باید در این مسیر دنبال شود.
در پایان این نشست، اعضای مطالبهگران مردمی هرمزگان بر همافزایی و پیگیری مسائل مشترک از طریق تمامی هستههای فعال استان تأکید کردند.