تاریخ انتشار : 30 دی 1404 - 14:27

واژگونی پراید ۲ کشته و ۴ مصدوم در میناب برجا گذاشت

واژگونی پراید ۲ کشته و ۴ مصدوم در میناب برجا گذاشت
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی شرق هرمزگان از وقوع یک سانحه رانندگی در محور روستایی مازغ به کلاهی و جان باختن ۲ نفر و ۴ مصدوم خبر داد.

عبدالهادی رنجبر با تشریح جزئیات یک حادثه رانندگی در این استان اظهار کرد: شب گذشته در محور روستایی مازغ به کلاهی، یک دستگاه خودروی پراید دچار واژگونی شد که در پی آن، شماری از سرنشینان خودرو دچار آسیب شدند.

وی افزود: بلافاصله پس از اعلام وقوع حادثه، آمبولانس‌های پایگاه‌های شهری یک و دو اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند و اقدامات اولیه درمانی را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه این سانحه در ابتدا یک فوتی و پنج مصدوم در محل برجای گذاشت، ادامه داد: نیروهای اورژانس پس از انجام اقدامات پیش‌بیمارستانی، مصدومان را به بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان میناب منتقل کردند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان خاطرنشان کرد: یکی از مصدومان که حال عمومی وخیمی داشت، با وجود تلاش تیم درمان و انجام عملیات احیا در بیمارستان، جان خود را از دست داد.

به گفته رنجبر، در مجموع این حادثه تلخ منجر به جان‌ باختن ۲ نفر و مصدومیت ۴ نفر شد که وضعیت سایر مصدومان تحت مراقبت‌های درمانی قرار دارد.

بخوانید :  لغو امتحانات مجازی دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان به مدت ۳ روز
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=22351
  • کد خبر : 22351
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : مهر
  • 255 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها