میناب این روزها بیش از گذشته با بحران کمآبی دست و پنجه نرم میکند؛ موضوعی که بار دیگر در مراسم بیست و سومین سالگرد مرحوم حجتالاسلام عباسی مورد توجه قرار گرفت.
در این مراسم، حجتالاسلاموالمسلمین غفوری، امام جمعه اسبق میناب، با لحنی هشدارآمیز و در عین حال پدرانه خطاب به مسئولان گفت: «میناب در طول تاریخ با آب معنا گرفته و اگر امروز تدبیر و مدیریت صحیحی در این زمینه صورت نگیرد، این شهر در معرض تهدیدی جدی قرار میگیرد.»
او با یادآوری اهمیت موقعیت جغرافیایی و تاریخی میناب، از مسئولان استانی و محلی خواست تا با برنامهریزی دقیق و اقدام بهموقع مانع از تشدید بحران آب شوند.
تذکرات وی در حضور جمعی از مسئولان، زنگ هشداری برای توجه بیشتر به وضعیت منابع آبی میناب تلقی شد؛ شهری که سالها به عنوان میانآب شناخته میشد اما امروز بیم آن میرود به «میناب بیآب» تبدیل شود.