تاریخ انتشار : 13 شهریور 1404 - 14:21

مقابله با ۴۹ تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی میناب

مقابله با ۴۹ تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی میناب
مدیر جهاد کشاورزی میناب اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون ۴۹ مورد تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان به مساحت بیش از ۱۴۵ هزار متر مربع شناسایی و متوقف شده است.

ناصر نورزاده مدیر جهاد کشاورزی میناب در خصوص صیانت از اراضی اظهار داشت: در نتیجه گشت‌زنی‌های انجام‌شده از ابتدای سال جاری، ۴۹ مورد تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز شامل دیوارکشی، پی‌کنی، پی‌ریزی و ساخت بنا به مساحت ۱۴۵ هزار متر مربع در شهرستان میناب شناسایی و متوقف شده است.

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و پایداری تولید، با جدیت پیگیر حفظ کاربری اراضی کشاورزی است و با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز برخورد قانونی خواهد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی گفت: هر گونه تغیر کاربری و دخل وتصرف باید از مسیر قانونی خود طی شود که در غیر از اینصورت با متخلفان بر خورد خواهد شد. 

بخوانید :  تاکید عضو شورای شهر میناب بر لزوم برگزاری علنی جلسات و شفافیت
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=18120
  • کد خبر : 18120
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 92 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها