تاریخ انتشار : 18 دی 1404 - 15:30

معدوم‌سازی ۷۶۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میناب

معدوم‌سازی ۷۶۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میناب
رئیس مرکز بهداشت شهرستان میناب از شناسایی و معدوم‌سازی ۷۶۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ‌مصرف‌گذشته و غیرقابل مصرف در این شهرستان خبر داد

دکتر حمیدرضا بهزادی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از مواد غذایی، کارشناسان سلامت محیط این مرکز طی بازدیدها و نظارت‌های میدانی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، موفق به شناسایی ۷۶۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف شدند.

وی افزود: این مواد پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای لازم، در محل سایت دفع پسماند شهری میناب به‌صورت اصولی معدوم‌سازی شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان میناب با تأکید بر استمرار و تشدید نظارت‌های بهداشتی، سلامت شهروندان را خط قرمز مجموعه بهداشت دانست و خاطرنشان کرد: با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت عمومی جامعه را تهدید کند، بدون اغماض و طبق قانون برخورد خواهد شد.

بهزادی همچنین از شهروندان خواست هنگام خرید و مصرف مواد غذایی، به تاریخ مصرف، شرایط نگهداری، سلامت ظاهری کالا و برچسب اصالت توجه جدی داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی ۱۹۰ به مرکز بهداشت اطلاع دهند. 

بخوانید :  رهاسازی یک قطعه هوبره در میناب
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=21753
  • کد خبر : 21753
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : ایسنا
  • 575 بازدید
  • يک دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0
  1. اقایه وزیر بهداشت یا اقایه رئیس مرکز بهداشت میناب. ۷۶۰ کیلوگرم شما از تو کل میناب کشف کردین . امکان نداره ! در ضمن عرضه داشته باشین قشنگ خوب بازدید کنین بیشتر از این رقم بدست میارین . و در اخر ننگ بر اون بی وجدانی که کارشو درست انجام نمیده . من الله توفیق

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها