کیومرث حسنپور با اعلام این خبر اظهار کرد: پرونده قاچاق ۲۹ هزار لیتر نفتگاز به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۳۲ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان میناب مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی افزود: شعبه رسیدگیکننده با بررسی مستندات موجود در پرونده و با توجه به ارائه نشدن اسناد و مدارک قانونی مرتبط با حمل سوخت یارانهای، تخلف قاچاق را محرز دانست و متخلف را به پرداخت ۲۵ میلیارد و ۶۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش سوخت مکشوفه محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان ادامه داد: همچنین برای شناور حامل سوخت قاچاق، مبلغ سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال جریمه در نظر گرفته شد که در مجموع، متخلف به پرداخت ۲۸ میلیارد و ۳۱۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده است.
حسنپور با اشاره به نحوه کشف این محموله قاچاق گفت: مأموران پایگاه دریابانی شهرستان میناب این میزان سوخت قاچاق را از یک فروند شناور شناسایی و کشف کرده و گزارش آن را برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی تأکید کرد: برخورد قاطع و قانونی با قاچاقچیان سوخت، بهویژه در حوزه دریایی، با هدف صیانت از سرمایههای ملی و جلوگیری از تضییع حقوق عمومی با جدیت ادامه خواهد داشت. انتهای پیام














