استاندارهرمزگان با اشاره به طرحهای جدید سرمایهگذاری ۱۲۰.۲ میلیون یورویی سیمان هرمزگان در استان، عنوان کرد: باید تضمین نرمافزاری به شرکت سیمان هرمزگان داده شود تا بویژه در بخش سرمایهگذاری خارجی بدون مواجهه با وضع محدودیتهای صادراتی بتواند چشم اندازهای توسعهای خود را محقق کند همچنین برای تأمین گاز این مجموعه نیزمیتوان از خط کم فشار قشم استفاده کرد.
وی عنوان کرد: برای حل مشکلات بندری، حاضر هستیم در پسکرانه بندرخمیر، زمینی را به سیمان هرمزگان اختصاص دهیم و در سازههای دریایی نیز آمادگی همکاری داریم؛ ضمن اینکه از ظرفیت ایزوایکو و بندرشهید رجایی نیز میتوان برای صادرات محصولات سیمان استفاده کرد.
از بندرعباس تا چابهار هیچ کارخانه سیمانی وجود ندارد
مهدی دوستی یکی از مسائل استان را نبود کارخانه سیمان در شرق هرمزگان دانست و گفت: عمده تولید مصالح در غرب استان متمرکز شده است و این مهم با طرحهای توسعهای آغاز شده در شرق هرمزگان همخوانی ندارد و موجب شده است مصالح در شرق هرمزگان با قیمت بالایی به دست مصرف کنندگان برسد بر همین اساس از سرمایهگذاران احداث کارخانه سیمان در شرق هرمزگان حمایت ویژه ای میکنیم همچنین از محل کمک های فنی و اعتباری استانداری نیز اعتباراتی را اختصاص خواهیم داد.
استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه از بندرعباس تا چابهار هیچ کارخانه سیمانی وجود ندارد، عنوانکرد: اگر مطالعاتی برای احداث کارخانه مصالح در نیمه شرقی هرمزگان انجام شود میتواند به توسعه استان و بهرهوری کمک کند.
لازم بهذکراست نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بر لزوم جدیت در اجرای طرحهای توسعهای استان هرمزگان به ویژه در حوزه سیمان تاکید کردند.
گفتنی است در این جلسه عبدالعلی صاحب محمدی استاندار اسبق هرمزگان نیز به عنوان مشاور مدیرعامل هلدینگ بهین سازان امید آفرین حضور داشت و از حمایت و همکاری استاندار و مجموعه مدیران استان در اجرای طرح های توسعه ای مطرح شده تشکر کرد.