دکتر حمید رضا بهزادی با اعلام این خبر افزود: اعلام خبر پلمب سه کارگاه قنادی اظهار کرد: «در راستای حفظ سلامت مصرفکنندگان و جلوگیری از عرضه مواد غذایی ناسالم، این واحدها که تخلفات بهداشتی جدی داشتند، پس از بیتوجهی به اخطارهای قانونی پلمب شدند.»
وی افزود: «شرایط نامطلوب نظافت، نگهداری غیراصولی مواد اولیه و رعایت نکردن استانداردهای بهداشتی از جمله تخلفات محرز این مراکز بود که تهدیدی برای سلامت شهروندان محسوب میشد.»
دکتر بهزادی تاکید کرد: «سلامت غذایی مردم خط قرمز مجموعه بهداشت است و با هرگونه تهدید سلامت عمومی، برخورد قانونی و بدون اغماض انجام خواهد شد.»
وی در پایان از شهروندان خواست موارد مشکوک یا تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در سریعترین زمان ممکن بررسی و پیگیری شود.
شایان ذکر است ، در این بازدید مشترک کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت میناب، نماینده اداره نظارت بر اماکن عمومی، نماینده اداره تعزیرات حکومتی، نماینده فرمانداری و نماینده صنعت، معدن و تجارت سه کارگاه قنادی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.














