تاریخ انتشار : 19 دی 1403 - 19:44

سد استقلال میناب به مرز خشک شدن رسید

سد استقلال میناب به مرز خشک شدن رسید
مدیرعامل آب منطقه‌ای استان هرمزگان از وضعیت بحرانی سد استقلال میناب خبر داد و اعلام کرد که در صورت عدم بارندگی تا ۲۸ بهمن، این سد از مدار خارج خواهد شد.

عیدانی مدیرعامل آب منطقه‌ای استان هرمزگان با اشاره به وضعیت بحرانی سد استقلال میناب، گفت: این سد در حال حاضر ۱۵ میلیون متر مکعب آب دارد، اما تنها ۵ میلیون متر مکعب از این میزان قابل استفاده است.

وی افزود: در صورت عدم بارندگی تا ۲۸ بهمن ماه، سد استقلال میناب کاملاً خالی خواهد شد و از مدار خارج می‌شود.

عیدانی با اشاره به وضعیت بارندگی در استان اظهار کرد: متوسط بارندگی استان هرمزگان ۱۸۵ میلیمتر است، اما میزان بارندگی در سال آبی جاری تاکنون تنها ۹ میلیمتر بوده است، که حدود ۶۸ درصد کمتر از میانگین معمول است.

وی با تأکید بر اهمیت مصرف بهینه آب، از ادارات، شرکت‌ها و سازمان‌ها خواست که از آب شرب برای فضای سبز استفاده نکنند و افزود: آب شرب به سختی تأمین می‌شود و از شهروندان خواهش داریم که در این زمینه همکاری کنند.

 عیدانی با بیان اینکه دی ماه ۱۴۰۰ آخرین بارندگی ما بوده که سدها آبگیری شدند، گفت: مدیریت تامین آب طی سه سال با یکبار آبگیری بسیار دشوار است.

بخوانید :  ادامه طرح جمع‌آوری و ذبح احشام سرگردان در میناب
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=15389
  • کد خبر : 15389
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صبح ساحل
  • 4616 بازدید
  • يک دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0
  1. من خودم حدود ۱۰ سال در منطقه جنوب شرق کارهای عمرانی کردم تنها راه حل نصب کنتور آب ، حذف سرقت آب از پست کنتور ،، جلوگیری از آب شرب جهت باغچه خانگی همراه با جریمه سنگین ،، بکارگیری ابزارهای قاطع و دلسوز ،،،چندین برابر کردن قیمت آب درصورت مصرف بیش از حد نرمال،،، ولی متأسفانه در اصراف آب همه از هم سبقت میگیرند. ولی بهترین راه حل برای حل معضل کم آبی توقف سد سازی و از مدار خارج کردن سدها برای اینکه آب چرخه طبیعی خود را طی کند، ،،، مهمترین برخورد قاطع دیگر پلمپ چاههای آب که خارج از قانون و حد استاندارد حفر گردیده اند، والا اگر خدای ناکرده خشکسالی سال های ۹۶ تا ۹۸مجددا تکرار شوند ، فاجعه به بار خواهد آمد و حتی شرایط تعمیر و نگهداری سد، ایستگاه پمپاژ خطوط انتقال اصلی وخژوط فرعی و تمامی مخازن بین راهی و داخل روستاها و شبکه های داخلی خود به خود دچار خرابی ، زنگ زدگی و تخریب خواهند شد ،، ولی با تمام این احوال ، ما بین دوستان بد وبدتر قر داریم ،، حالت بدتر که منجر به فاجعه و خسارات مذکور خواهد شد همان اصراف بی رویه و حالت بد که گذرا خواهد بود استفاده از فرهنگ صحیح مصرف آب یا با همکاری مردم عزیز و هم با برخورد قاطع درجهت توزیع بهینه مصرف آب خواهد بود ، ولاغیر

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها