تاریخ انتشار : 07 اسفند 1404 - 19:14

آغاز فصل گل‌دهی درختان انبه در هرمزگان

آغاز فصل گل‌دهی درختان انبه در هرمزگان
با سپری شدن روزهای پایانی زمستان و فرارسیدن اسفندماه، شکوفه‌های درختان انبه جلوه‌ای بهاری به طبیعت هرمزگان می‌بخشند و نوید آغاز فصل تازه‌ای از تولید این محصول گرمسیری را می‌دهند.

با آغاز فصل گل‌دهی درختان انبه در هرمزگان، شکوفه‌های زرد و صورتی این درختان نویدبخش بهار و شروع برداشت حدود ۳۰ هزار تن انبه از بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار باغ‌های استان است؛ هرمزگان همچنان رتبه نخست تولید این محصول گرمسیری در کشور را در اختیار دارد.

مسعود گرگیج اظهار کرد: شهرستان‌های میناب، رودان، بندرعباس و جاسک از مهم‌ترین مناطق تولید انبه در استان هستند که میناب بیشترین سطح زیرکشت و سهم تولید را دارد.

وی با اشاره به جایگاه شاخص هرمزگان در این حوزه افزود: این استان رتبه نخست کشور در تولید انبه را داراست و با برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب، ظرفیت ویژه‌ای برای کاشت و توسعه محصولات گرمسیری از جمله انبه، موز، گواوا و سایر میوه‌ها دارد.

گرگیج ادامه داد: در راستای بهره‌وری و انطباق با اقلیم، برنامه‌های تحقیقاتی و ترویجی ویژه توسعه کشت‌های گرمسیری در استان در حال اجراست.

به گفته معاون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، حدود ۶۰ درصد از محصول انبه استان در صنایع تبدیلی و فرآوری همچون تهیه ترشی، پودر و آب انبه، کنسرو و مربا مصرف می‌شود که ضمن ایجاد ارزش افزوده، زمینه اشتغال و توسعه اقتصادی منطقه را فراهم می‌کند.

او در پایان خاطرنشان کرد: فصل برداشت انبه از اواخر اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان مرداد ادامه دارد؛ زمانی که رایحه انبه‌های رسیده، نشانه شکوفایی کشاورزی گرمسیری در جنوب کشور است.

بخوانید :  برگزاری مزایده فروش ۳۵۴ ردیف کالای تملیکی در هرمزگان

لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=23550
  • کد خبر : 23550
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : ایسنا
  • 44 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها