این روزها شاهد رشد چشمگیر و نگرانکننده دستفروشی غذا در خیابانهای میناب هستیم که در قالب فروش غذای خانگی با خودرو شخصی و بهصورت سیار در مناطق مختلف شهر رونق گرفته است.
این فعالیت که در ظاهر با هدف تامین غذای ارزانقیمت و سریع به دست مردم انجام میشود، از جنبههای متعددی نگرانکننده است.
تعداد فزاینده این فروشندگان در نقاط مختلف شهر، علاوه بر ایجاد مشکلاتی برای رستورانها و کسبوکارهای معتبر، باعث نگرانیهای جدی در زمینه بهداشت عمومی شده است.
یکی از بزرگترین تهدیدها در این زمینه، این است که چنین فروشندگانی فاقد مجوزهای بهداشتی و شرایط مناسب پخت و نگهداری غذا هستند، بنابراین به دلیل نبود نظارت از سوی مراجع مربوطه، هیچگونه تضمینی برای بهداشت و سلامت این غذاها وجود ندارد.
غذاهایی که در این خودروها به فروش میرسند، فاقد هرگونه نظارت بهداشتی هستند و در شرایط نامشخص پخت و تولید میشوند، بنابراین مواد اولیه، محل پخت و نحوه نگهداری غذاها به هیچ عنوان شفاف نیستند و همین امر به تهدیدی برای سلامت مردم تبدیل شده است.
بر همگان واضح و مبرهن است که کوچکترین اشتباه در تهیه و نگهداری مواد غذایی میتواند به مسمومیتهای جدی منجر شود و این امر بهویژه در صورت فقدان نظارتهای بهداشتی، میتواند به قیمت جان انسانها تمام شود.
به همین دلیل، ضروری است که مردم هوشیار باشند و از خرید غذاهایی که بهصورت نامطمئن و فاقد استاندارد بهداشتی عرضه میشوند، پرهیز کنند. مراجعه به مکانهای معتبر و بهداشتی برای تهیه غذا، بهترین راهکار برای حفظ سلامت خود و خانوادهها است.
این پدیده که در نگاه اول بهعنوان یک اقدام کارآفرینانه به نظر میرسد، اگر به حال خود رها شود، میتواند تبعات جبرانناپذیری برای جامعه داشته باشد. سلامت مردم اولویتی است که نباید قربانی رشد بیضابطه این نوع فعالیتها شود.
دستگاههای متولی، از جمله شهرداری و بهداشت باید تدابیری برای مقابله با این پدیده بیاندیشند. و با نظارت دقیقتر و اقدامات پیشگیرانه از گسترش این پدیده جلوگیری کنند. در عین حال، فراهم کردن بسترهای قانونی برای کسبوکارهای خانگی در مکانهای مجاز نیز میتواند به کنترل این پدیده و محافظت از سلامت مردم کمک کند.
سلام اولا این بنده های خدا به خاطر روزی حلال اومدن غذای خانگی درست کردن و ارایه می دن و از نظر کیفی از اکثر رستوران ها خوشمزه تر و بهتره بعدش قیمت یک دست غذا برای یک مسافر در رستوران کمتر از ۲۵۰ نیست حقوق یک نفر مگه چنده که بتونه برای یک وعده غذایی این همه بپردازه غذای خانگی هم میناب اولینش نیست کل کشورو نگاه کنید مردم شروع به این کار کردن این خبر هم که شما گذاشتید سودش تو جیبش شماست و گرنه این همه مشکل کشور و میناب داره که می تونی بزاری
اصلن هم غیر بهداشتی نیست خودم یکی از مشتری هاشون هستم واقعا از نظر بهداشت از رستوران های میناب پاک تر و تمیز تر هست و اینکه غذاشون از نظر طعم خوشمزه تر و ارزان تر هستش ای اراجیف هم بنظر خود رستوران دارا ایجاد کردن تا کاسبی این بنده خداهارو بخوابونن
برا یه لقمه نون حلال دارن این کارو میکنند.
هر چی هست از مواد نگهدارنده سرطان زا که بهداشت تایید میکنه بهتره.
صدای میناب چند گرفتی همچین خبری کار کنی . همه راضی هستن و ملت خودشون میدونن کدوم بهداشتی و کدام غیربهداشتی هست . حافظ منافع مردم باش نه صدای رستوران داران
خوشبحال اینها حداقل کار دارن می کنن
من ۳۲ سالمه بیکارم توی شهر بندرعباس هرجام می ریم برای کار ۷تا۵میلیون بیشتر نمی دن با پول کرایه و بیمه از خود نهایت ۵میلیون بمونه پس همون خونه بمونیم بهتره…خیلیا پارتی دارن توی شرکت کار می کنن ماهیانه ۱۵تا۲۵میلیون درامد…
متاسفانه اونی که روزی حلال در میاره همیشه دشمن برای خراب کردن کارش میاد وسط
باید نظارت بشه مهم نظارت هست درسته نیازمندند و همه شهرها اینجوریه ولی ی بازرسی روزانه لازمه
بزرگوار این متنی که گذاشتی قاب بگیر بزار تو اتاقت
مردم خودشون بیشتر حواسشون به سلامت خودشون هست شما نمیخواد نگران سلامت ماها باشید
شما تو فکر سلامت خودتون باشید
رستوران داران عزیزبرن چوپونی کنن بااین وضعیت ،ایناگوشت سگ وخربخورن والا
سلام اتفاقا تمییز تر هستند یه سری به آشپزخونه رستوران ها بز
سلام .مردم ندارند وظع خرابه
اتفاقاً خیلی هم تمیز و بهداشتی تر از رستوران ها هستن خیلی هم غذا شون خوشمزه و تازه هست نسبت به رستوران ها که معلوم نیست چه زمانی پختن