تاریخ انتشار : 14 آذر 1404 - 14:23

دادستان رودان دستور تعطیلی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا را صادر کرد

دادستان رودان دستور تعطیلی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا را صادر کرد
با دستور دادستان عمومی و انقلاب رودان نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در این شهرستان از امشب ساعت ۲۱ به‌منظور پیشگیری از گسترش آنفولانزا تعطیل می‌شود.

سید حیدر موسوی در گفتگویی خبری اظهار کرد: با توجه به گزارش‌های شبکه بهداشت و درمان و افزایش موارد ابتلا به آنفولانزا تصمیم بر آن شد که جهت حفظ سلامت شهروندان، فعالیت نمایشگاه عرضه مستقیم کالا متوقف شود.

وی افزود: سلامت مردم برای دستگاه قضایی و مجموعه مدیریت شهرستان در اولویت قرار دارد و هرگونه فعالیتی که احتمال افزایش شیوع بیماری را در پی داشته باشد تا زمان کنترل شرایط محدود خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رودان تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مسئول موظف‌اند همکاری لازم را برای اجرای این دستور داشته باشند و در صورت لزوم تصمیمات تکمیلی نیز اتخاذ خواهد شد.

بخوانید :  اقامه نماز باران در آستانه ابوالفضل(ع) روستای شهمرادی میناب
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=19344
  • کد خبر : 19344
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : فارس
  • 30 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها