تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1404 - 19:45

خیابان های باریک میناب گرفتار ترافیک های سنگین/ بحران ترافیک در دل شهر میناب

خیابان های باریک میناب گرفتار ترافیک های سنگین/ بحران ترافیک در دل شهر میناب
ترافیک سنگین هر روزه در بلوار بسیج و بلوار امام میناب، به‌ویژه اطراف ساختمان‌های پزشکان، نارضایتی شهروندان را در پی داشته و لزوم بازنگری در برنامه‌ریزی شهری را یادآور می‌شود.

به گزارش صدای میناب، ترافیک سنگین عصرگاهی و شبانه در محدوده بلوار بسیج و بلوار امام میناب به یکی از دغدغه‌های روزانه شهروندان تبدیل شده است.

یکی از شهروندان مینابی با ارسال گزارشی به این رسانه، با اشاره به تراکم ساخت‌وساز در این منطقه اظهار کرد: تقریباً هر روز از ساعت پنج عصر به بعد، این مسیرها به‌ویژه اطراف ساختمان‌های پزشکان دچار ترافیک سنگینی می‌شوند.

وی افزود: جای تعجب دارد که چگونه با وجود عرض محدود خیابان، مجوز ساخت این حجم از ساختمان‌ و کلینیک صادر شده است.

این شهروند با اشاره به مشکلات رفت‌وآمد شهروندان خواستار چاره‌اندیشی فوری از سوی مسئولان شد.

در پایان، وی پیشنهاد کرد که یک‌طرفه کردن خیابان یا تدوین طرحی جامع برای ساماندهی مسیرهای منتهی به ساختمان‌های پزشکان می‌تواند بخشی از مشکل را کاهش دهد.

بخوانید :  حمل سیلندر گاز با گاری: چالشی برای شهروندان مینابی
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=16669
  • کد خبر : 16669
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 644 بازدید
  • يک دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0
  1. واقعا خیلی ترافیک هست باید یه فکری شود

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها