تاریخ انتشار : 27 آبان 1404 - 15:22

توزیع قرص فرفولیک و ویتامین D در مدارس میناب

توزیع قرص فرفولیک و ویتامین D در مدارس میناب
رئیس مرکز بهداشت شهرستان میناب از اجرای طرح توزیع مکمل‌های تغذیه‌ای ویژه دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۸۷هزار عدد قرص فرفولیک اسید و ویتامین D بین دانش آموزان متوسطه اول و دوم شهرستان میناب توزیع شده است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان میناب هدف از اجرای این طرح را پیشگیری از کم‌خونی، تقویت سیستم ایمنی و ارتقای تمرکز و توان یادگیری در دوران حساس نوجوانی عنوان کرد.

حمیدرضا بهزادی گفت: این طرح ویژه دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله در حال اجرا است.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت: قرص فرفولیک برای دانش‌آموزان دختر به‌صورت هفته‌ای یک عدد و در مجموع ۱۶ عدد ارائه می‌شود.

مریم ذاکری افزود: این مکمل با کاهش خطر کم‌خونی ناشی از فقر آهن، موجب بهبود سطح انرژی، افزایش تمرکز و ارتقای عملکرد تحصیلی می‌شود.

وی گفت: مطابق دستورالعمل کشوری، همه دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم در بازه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال، در طول سال تحصیلی ۹ عدد ویتامین D پنجاه‌هزار واحدی (ماهی یک عدد به مدت ۹ ماه) دریافت می‌کنند.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت افزود: این مکمل برای رشد استخوان‌ها، بهبود عملکرد ایمنی و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ویتامین D ضروری است.

بخوانید :  کلیه مقاطع تحصیلی مدارس شهرستان‌های شرق هرمزگان، بندرعباس و قشم در شیفت بعدازظهر تعطیل شد
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=19093
  • کد خبر : 19093
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صداوسیما
  • 153 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها