خلیل قاسمی روز دوشنبه در چهاردهمین نشست کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان بندرعباس افزود: همچنین واحدهای صنفی رسته پوشاک و خواربار هرمزگان نیز باید تا روز چهارشنبه ۱۹آبان ماه نسبت به دریافت واکسن اقدام نمایند.
وی بیان داشت: تمامی مالکان واحدهای صنفی و کارکنان آنان باید واکسن تزریق کنند؛ در غیراین صورت باید در انتظار برخوردهای قانونی آن باشند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: بین افرادی که واکسن کرونا می زنند و آن هایی که واکسن نمی زنند تفاوت هایی وجود خواهد داشت و به طور قطع از برخی خدمات دور خواهند ماند.
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان در دوازدهمین نشست نظارت بر اصناف شهرستان بندرعباس که دهم آبان ماه برگزار شد، گفته بود که باتوجه به مصوبه ستاد استانی کرونا از تاریخ ۱۲آبان ماه سالجاری فعالیت تمام واحدهای صنفی استان منوط به ارائه کارت واکسن است.
تمام واحدهای صنفی استان هرمزگان باید نسبت به نصب کارت الکترونیکی تزریق واکسن در معرض دید بازرس و عموم مردم قرار دهند.
باتوجه به الزام ثبت نام واحدهای صنفی در سامانه جامع تجارت تا پایان آبانماه در گروه کالاهای اساسی که شامل (محصولات سلولزی، پوشاک بچه، شوینده بهداشتی، روغن خوراکی، مرغ ، تخم مرغ، قندوشکر، فولاد، پتروشیمی، سیمان، لوازم خانگی، روغن موتور، لاستیک تمامی واحدهای صنفی باید نسبت به ثبت نام و انجام فعالیت خرید و فروش در سامانه اقدام کنند.
استان هرمزگان دارای بیش از ۴۵ هزار واحد صنفی است.