تاریخ انتشار : 14 اردیبهشت 1404 - 22:27

تقدیر از معلمان میناب به مناسبت هفته معلم توسط مقامات قضائی

تقدیر از معلمان میناب به مناسبت هفته معلم توسط مقامات قضائی
به مناسبت هفته معلم، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان میناب با حضور در مدارس، ضمن گرامیداشت مقام معلم، از تلاش‌های فرهنگیان در تربیت نسل آینده تقدیر کردند.

به مناسبت هفته معلم، علی بلادر رئیس دادگستری شهرستان میناب به همراه ابراهیم طاهری، دادستان عمومی و انقلاب میناب، با حضور در دبستان شاهد شهید علی دهبانفرد و دیگر مدارس شهرستان، با معلمان و دانش‌آموزان دیدار کردند.

در این دیدارها، مقامات قضایی با اهدای گل به معلمان، از تلاش‌های ارزشمند آنان در مسیر آموزش و پرورش نسل آینده تجلیل به عمل آوردند.

در حاشیه این دیدار، علی جاربی مدیر دبستان شاهد شهید علی دهبانفرد میناب، ضمن قدردانی از حضور مقامات قضایی شهرستان، اظهار داشت: توجه به جایگاه معلم و احترام به تلاش‌های او در جامعه، موجب دلگرمی و انگیزه‌بخشی بیشتر برای استمرار مسیر تعلیم و تربیت خواهد شد.

او افزود: تجلیل از معلمان، تنها تقدیر از یک شغل نیست؛ احترام به کسانی است که ستون‌های فردای این سرزمین را می‌سازند.

بخوانید :  بیش از ۱۰ هکتار از باغات و اراضی زراعی میناب طعمه حریق شد
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=16673
  • کد خبر : 16673
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صدای میناب
  • 8315 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها