تاریخ انتشار : 27 آذر 1403 - 12:40

تاکید رئیس دادگستری هرمزگان بر استقرار گشت‌های پلیس در محور بندرعباس-میناب

تاکید رئیس دادگستری هرمزگان بر استقرار گشت‌های پلیس در محور بندرعباس-میناب
رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از استمرار گشت‌های پلیس در جاده بندرعباس-میناب و انتقال ایست و بازرسی به محدوده چاه فعله خبر داد و بر برخورد قاطع با قاچاق تأکید کرد.

مجتبی قهرمانی رئیس‌کل دادگستری هرمزگان بیان داشت : ایست و بازرسی موقت بندرعباس-میناب برای ادامه برخورد قاطع با قاچاق سوخت به جاده محدوده روستای چاه فعله ( روستایی از توابع بخش قلعه قاضی، ۲۵ کیلومتری شهرستان بندرعباس)، منتقل خواهد شد و گشت‌های پلیس نیز به‌صورت مستمر در جاده بندرعباس-میناب تردد دارند. 

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد در کنار حفظ امنیت و مقابله با قاچاق، نباید حقوق مردم نادیده گرفته شود در‌این رابطه  تصمیماتی برای بهبود وضعیت‌ ایست و بازرسی و رفع گره‌های ترافیکی‌ اتخاذ شد.

قهرمانی افزود: بر اساس تصمیمات شورای تأمین  و دغدغه استاندار و امام‌جمعه بندرعباس و همچنین بررسی‌هایی برای کاهش ترافیک و جلوگیری از مخاطرات  خودروهای شوتی در لاین مقابل، مصوب شد که این ایست و بازرسی به مکان دیگر انتقال یابد.

وی ادامه داد:  کماکان مبارزه قاطع  در پیشگیری از قاچاق در جاده بندرعباس_ میناب وجود دارد و مسیر مذکور درپوشش گشت‌های پلیس است.

قهرمانی با اشاره به محل جدید ایست و بازرسی گفت:کانکس ایست و بازرسی به  چند کیلومتر دورتر از محل قبلی به جاده “چاه فعله” منتقل خواهد شد و تا حداکثر یک ماه دیگر پلیس‌راه در این مسیر شروع به کار خواهد کرد.

وی افزود که پلیس‌راه چاه فعله، مسیر رفت‌وبرگشت خودروها را پوشش خواهد داد.

بخوانید :  ایست و بازرسی جاده بندرعباس-میناب جمع‌آوری شد

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: شهروندان قانون‌مدار به هیچ‌وجه نباید دچار زحمت و دردسر شوند در مقابل افراد قانون‌شکن و هنجارشکن کماکان تحت تعقیب پلیس  و دستگاه قضایی هستند و برخوردها همچنان ادامه دارد.

لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=15055
  • کد خبر : 15055
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : صبح ساحل
  • 451 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها