احسان محسنی با اشاره به ضرورت بکارگیری مربیان آموزش دیده و زبده در جهت شعارتحقق هر خانواده یک امدادگر ، افزود: هدف نهایی ما این است که جامعه آماده در برابر مخاطرات داشته باشیم و این زمانی محقق خواهد شد که همه مردم از آموزش های مناسب بهره مند شوند تا با استمرار این آموزش ها تغییر رفتار مردم توام با تاب آوری عمومی در کشور نهادینه شود.
محسنی یادآور شد : جمعیت هلال احمر میناب برای نوجوانان و جوانان این شهرستان، برنامهریزی ویژهای را مدنظر قرار داده است که از آن جمله میتوان به برگزاری دورههای آموزشی (رایگان یا با هزینههای اندک) اشاره کرد.
وی تصریح کرد: این سرفصل آموزشی و کمکهای اولیه و تزریقات عضلانی است، همچنین فراگیران در صورت تمایل میتوانند در پایان دوره امداد و کمکهای اولیه، مدرک بینالمللی دریافت کنند.
محسنی اظهار داشت : جهت سهولت دسترسی همگانی به خدمات جمعیت هلال احمر، این برنامهها در شهرستان میتوانند با مراجعه به شعب ویژه جمعیت هلال احمر درمیناب، از این خدمات استفاده کنند.
محسنی در پایان خاطرنشان کرد : یک دوره آموزشی پیشگیری و مقابله با پشه آندس، تب دنگی، آبله میمونی با شرکت ۲۵ نفر از کارکنان و اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر با هدف پیشگیری و مقابله و آشنا سازی جامعه با خطرات این بیماری برگزارشد