معاون مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به آغاز فصل برداشت انواع محصول لیمو از خرداد ماه سالجاری اظهار کرد : پیش بینی می شود حدود ۱۶۷ هزار تن محصول از باغات لیموترش استان برداشت شود.
معصومه عباسی افزود: شهرستانهای رودان، میناب، بندرعباس و حاجی آباد از مناطق مهم تولید لیمو ترش در استان هستند و استان هرمزگان رتبه نخست تولید لیمو ترش در کشور دارد.
وی همچنین با بیان اینکه پیش بینی می شود تولید محصول لیموترش نسبت به سال گذشته ۲ درصد افزایش یابد ، افزود: مدیریت بهینه باغ، تغذیه باغات و کنترل آفات و بیماری ها از مهمترین دلایل افزایش برداشت لیموترش در استان می باشد.
معاون مدیرامور باغبانی جهادکشاورزی هرمزگان در ادامه با اشاره به میزان سطح زیر کشت انواع لیموترش(مکزیکن لایم و لیسبون،پرشین لایم،….) تصریح کرد: ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتاراز باغات استان به کشت لیموترش اختصاص دارد .
وی افزود: محصول برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به سایر استانها از جمله تهران، کرمان، فارس، اصفهان و آذربایجان شرقی ارسال میشود.
عباسی همچنین بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به شهرستان رودان با ۹ هزار و۳۰۰ هکتار و پس از آن به شهرستان میناب با ۳ هزار و ۷۰۰هکتار اعلام داشت.
لیمو ترش استان هرمزگان به کشورهای عراق و روسیه صادر میشود.
فصل برداشت لیموترش در استان از اواسط خرداد آغاز میشود و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.