وزیر آموزش و پرورش درباره ایرادات وارد بر سامانه شاد و نارضایتی خانوادهها و والدین از کُند بودن شبکه شاد گفت: این اشکال یا ناشی از ابزار مورد استفاده نرمافزار بوده یا مربوط به زیرساختها، اینترنت و پهنای باند است.
محسن حاجی میرزایی در ادامه افزود: همکاران خود را مأمور کردهایم که اشکالات مختلف شاد را جمعآوری کنند و در این ارتباط با مجموعههای مرتبط برای حل مسائل و مشکلات در حال رایزنی هستیم.ما در حال حاضر حدود ۱۱۰ هزار مدرسه در سراسر کشور داریم که بیش از ۵۵۰ هزار کلاس دارند و در برخی از روزها بیش از هزار ارتباط زنده بر بستر شاد انجام میشود. ممکن است حجم انبوه ارتباطات ایراداتی را در حوزه عملیات به وجود آورد، ولی همه تلاش ما این است که این ایرادات در اسرع وقت برطرف شود.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که چرا همچنان هزینه حجم مصرفی اینترنت در سامانه شاد رایگان نشده است، گفت: وزارت ارتباطات در این زمینه قول رایگان شدن حجم مصرفی اینترنت نرمافزار شاد را داده است و آموزش و پرورش تحقق این وعده را حتما پیگیری خواهد کرد.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش پیشتر در مورد هزینه اینترنت برنامه شاد گفته بود که نتایج مذاکرات برای کاهش هزینهها در اینترنت شاددر حال انجام است، اینترنت شاد رایگان نیست و برای استفاده از اینترنت ثابت، آبونمان ماهانه تعیین شود که هنوز هزینه آن مشخص نیست، اما رقم آن بسیار اندک خواهد بود.
حبیبی بیان کرد: برای استفاده از شاد از طریق اینترنت ثابت دیگر میزان مصرف تعیین کننده نیست و دانشآموزان و معلمان هر چقدر از شاد استفاده کنند، آبونمان ماهانه را پرداخت میکنند.
وی افزود: هزینه استفاده از اینترنت همراه برای سایتهای داخلی یک سوم است و هزینه شاد هم برای معلمان و دانشآموزان یک سوم خواهد بود این اینترنت فقط برای استفاده از بستر شاد است و در صورت استفاده از نرمافزارهای دیگر نرخ اینترنت به شیوه معمول برای آنها محاسبه خواهد شد.