کارشناس مامایی و کارشناس اداره سالمندی ستاد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان افزود: بیمارستان خلیج فارس از سال ۱۳۹۰ برنامه ها و اهداف خود را در ارتقای سلامت مادران حین و پس از زایمان تدوین و دنبال کرد که نتیجه آن دریافت لوح یا تندیس دوستدار مادر از وزیر بهداشت بود.
نوربخش تصریح کرد: درسال ۹۰ فقط ۵ بیمارستان در کشور موفق به دریافت این لوح شدند که دو بیمارستان متعلق به تامین اجتماعی بودند .با توجه به دریافت این لوح، از سال ۱۳۹۰موفق شدیم برای اولین بار در کشور و استان هرمزگان کلاسهای آموزشی ویژه مادران باردار را برای افزایش آگاهی مادران در دوران بارداری برگزار کنیم. این کلاسها همچنان درحال برگزاری است و استقبال خوبی از سوی مادران صورت گرفته است.
وی با اشاره به شیوه ها و روش هایی که در بخش زایمان در جهت زایمان آسان در دستور کار قرار دارد، گفت: البته در کنار این کلاسها اقدامات دیگری هم انجام شده که زایمان با استفاده از شیوه های کم دردی یا بی دردی صورت گیرد. شیوه هایی مانند زایمان در آب، استفاده از موسیقی درمانی، استفاده از شیوه رایحه درمانی، استفاده از گازهای بی دردی مانند انتونوکس و شیوه های دیگر مورد استفاده قرار گرفت تا مادرانی که برای زایمان مراجعه می کنند با استفاده از این شیوه ها خاطرات شیرینی را از این اتفاق تجربه کنند.
کارشناس مامایی و کارشناس اداره سالمندی ستاد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: برای بیمارستان خلیج فارس و پرسنل آن مایه افتخار است که امکان ارائه خدمات مطلوب در این بخش مهیاست.
شهلا نوربخش از برگزاری دوره های مهارت افزایی و آشنایی با روش های نوین زایمان در این بخش سخن گفت و افزود : خوشبختانه به لحاظ مهارت هم پزشکان و پرسنل مامایی فعال در این بیمارستان کلاسها و دوره هایی که تجارب آنان را افزایش و دانش شان را به روز نگه می دارد می گذرانند .بهمین لحاظ پرسنل از مهارت و تجربه بسیار خوبی بهره می برند. و در اجرای این شیوه هایی که عرض کردم بهترین عملکرد را دارند .
وی درپایان با قدردانی از تلاش مدیریت، کادر درمان و پرسنل این بیمارستان اظهار داشت: بخش زایمان بیمارستان کماکان شاخص های بسیار خوبی از نظر آماری، روشهای انجام کار، رضایت مندی مراجعان را دارد و از بخشهای پیشرو در کشور محسوب می شود.