تاریخ انتشار : 23 خرداد 1403 - 21:22

احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در هرمزگان

احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در هرمزگان
تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین حیوان و انسان است که در فصل گرما بیشتر شیوع پیدا می‌کند.

ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:خطر بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) همزمان با آغاز فصل گرما و شروع زاد و ولد و فعالیت کنه‌ها بیشتر می‌شود.

ذاکری گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین حیوان و انسان است که از طریق تماس با ترشحات بدن، خون و گوشت دامی که توسط کنه مورد گزش قرار گرفته و یا تماس مستقیم با کنه منتقل می‌شود.

او گفت: شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری خطرناک تب کریمه کنگو حتما گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت و مورد تائید دامپزشکی خریداری و به مهر و برچسب دامپزشکی بر روی لاشه‌ها نیز دقت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است که این موضوع در کشتارگاه‌ها رعایت می‌شود.

ذاکری به علایم بیماری تب کریمه کنگو اشاره کرد و گفت: این بیماری علایمی از جمله تهوع، سردرد، دل درد و خون ریزی زیر پوستی دارد.

بیماری تب کریکه کنگو نخستین بار سال ۱۹۴۴ در کریمه اوکراین و سپس در سال ۱۹۵۶ در جمهوری دموکراتیک کنگو مشاهد شد و حالا بسیاری از کشور‌های جهان و ایران را درگیر کرده است.

بخوانید :  پلمب ۱۵ کلینیک غیر مجاز زیبایی در بندرعباس
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=13356
  • کد خبر : 13356
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : باشگاه خبرنگاران
  • 196 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها