تاریخ انتشار : 20 مهر 1404 - 15:41

آغاز مبارزه با آفت سرخرطومی خرما در نخلستان‌های میناب

آغاز مبارزه با آفت سرخرطومی خرما در نخلستان‌های میناب
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از اجرای طرح ردیابی آفت سوسک حنایی خرما در تمامی مناطق این شهرستان خبر داد و گفت: تاکنون هیچ‌گونه آلودگی در نخلستان‌های میناب مشاهده نشده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب با اشاره به اهمیت کنترل آفات نخیلات اظهار داشت: آفت سوسک حنایی خرما یکی از آفات بسیار مهم درخت خرما است که در صورت عدم مبارزه می‌تواند خسارات اقتصادی سنگینی به نخلداران وارد کند.

وی افزود: بیشتر ارقام خرما نسبت به این آفت حساس هستند و بهترین راه برای جلوگیری از خسارت، ردیابی و مدیریت آفت پیش از آلودگی است. این عملیات در شهرستان میناب از شش ماه گذشته آغاز شده و به‌صورت مستمر ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی میناب با بیان اینکه این شهرستان با بیش از ۱۲ هزار هکتار نخلستان و تولید سالیانه ۶۰ هزار تن خرما از قطب‌های اصلی تولید خرما در استان هرمزگان به‌شمار می‌رود، گفت: کنترل آفات و بیماری‌های نخیلات از اولویت‌های برنامه‌ای این مدیریت است.

نورزاده در ادامه تأکید کرد: انجام هرس به‌موقع نخل‌ها، رعایت بهداشت باغ، تله‌گذاری، جلوگیری از جابجایی پاجوش از مناطق آلوده و بهره‌گیری از آموزش‌های کارشناسان جهاد کشاورزی از جمله اقداماتی است که می‌تواند در کنترل آفت سوسک حنایی خرما مؤثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: ردیابی با استفاده از تله‌های فرمونی در نخلستان‌های شهرستان به‌صورت مداوم انجام می‌شود و خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه نشانه‌ای از آلودگی درختان خرما به این آفت مشاهده نشده است.

بخوانید :  شکایت دوباره شهرداری میناب از رسانه صدای میناب
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=18506
  • کد خبر : 18506
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : فارس
  • 287 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها