علی بلاک، بخشدار بندزرک ، استقرار پایگاه اورژانس در سطح بخش بندزرک را ضروری دانست و افزود: بخش بندزرک با جمعیتی قریب به ۵۰ هزار نفر با وجود ۵ مرکز درمانی و بهداشتی در نقاط مختلف بخش و همچنین وجود بیش از ۱۲۰ کیلومتر راه ترانزیتی و روستایی متاسفانه هرساله شاهد حوداث و سوانح متعدد جاده ای یا درمانی می باشد که با توجه به عدم استقرار پایگاه امداد جاده ای و اورژانس مشکلات و چالش های متعددی را به همراه داشته است.
وی همچنین خاطر نشان ساخت : خدمات امدادی اورژانس در سطح بخش بندزرک از پایگاه اورژانس شهر میناب ارائه میگردد و با توجه به فاصله زیاد مدت زمان حضور آمبولانس و اکیپ اورژانس در برخی از موارد با تاخیر بوده که زمان طلایی ارائه خدمت به مصدومین یا بیماران از بین میرود که متاسفانه در برخی از موارد شاهد فوت عزیزانی بوده ایم .
علی بلاک اظهار داشت: احداث و استقرار پایگاه اورژانس در سطح بخش بندزرک یکی از اولویت های بهداشتی و درمانی و مورد تقاضای اهالی محترم بخش بندزرک بوده است که در اولویت پیگیری های بخشداری و فرمانداری در طی سنوات گذشته بوده است که با همراهی و همکاری و پیگیری مجموعه مرکز بهداشت و درمان شهرستان مجوز احداث و استقرار پایگاه صادر گردیده است و انشالله در سال اتی شاهد احداث و ارائه خدمت پایگاه اورژانس به مردم در سطح بخش بندزرک باشیم.
حسینی مسئول اورژانس شهرستان میناب نیز ارائه خدمت به موقع و اعزام بیماران به بیمارستان و ارائه خدمات درمانی اولیه در کمترین زمان را از مهمترین ماموریت های اورژانس دانست که احداث پایگاه های جدید اورژانس در راستای تحقق همین هدف می باشد.
پایگاه اورژانس جاده ای بخش بندزرک به مساحت ۴۰۰ متر توسط دانشگاه علوم پزشکی و با مشارکت خیرین احداث خواهد گردید.
بخش بندزرک با جمعیت قریب به ۵۰ هزار نفر و یک شهر و ۴۴ روستا در ۱۵ کیلومتری مرکز شهرستان میناب استان هرمزگان قرار گرفته است.