همایش «نوگلان فاطمی» روز گذشته ۲ آذرماه همزمان با سراسر کشور و به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) در شهرستان میناب برگزار شد.
این مراسم با همکاری حوزه علمیه قم و آموزش و پرورش میناب و با حضور گسترده دانشآموزان مقطع ابتدایی از خیابان سلامت تا مسجد امام خمینی(ره) برگزار شد.
این آیین معنوی که چهار سال است در میناب اجرا میشود، امسال نیز با حضور نزدیک به یک هزار کودک و نوجوان همراه بود.
دانشآموزان با در دست داشتن پرچمهای «یا فاطمه الزهرا(س)» در مسیر راهپیمایی و به عزاداری پرداختند و ارادت خود را به ساحت حضرت زهرا(س) ابراز کردند.
یکی از بخشهای ویژه این مراسم، حضور پیکر مطهر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس بود که دانشآموزان با خواندن نوحه و عطرآگین کردن مسیر تشییع، با این شهید عزیز وداع کردند.
برگزارکنندگان هدف از اجرای این همایش را آشنایی نسل جدید با سیره اهلبیت(ع) بهویژه زندگی و شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) و تقویت فرهنگ دینی و ارزشی در میان دانشآموزان عنوان کردند. برنامهای که طی سالهای اخیر با استقبال مدارس همراه بوده است.


















