تاریخ انتشار : 13 آبان 1404 - 19:25

مدارس و دانشگاه‌های ۸ شهرستان‌ هرمزگان چهارشنبه تعطیل شدند

مدارس و دانشگاه‌های ۸ شهرستان‌ هرمزگان چهارشنبه تعطیل شدند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد به‌دلیل وزش باد شدید و گرد و خاک، کلیه مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در شهرستان‌های بندرعباس، رودان، میناب، بشاگرد، سیریک، جاسک، قشم و خمیر در روز چهارشنبه ۱۴ آبان به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: با توجه به وزش باد شدید شمال‌شرقی که همراه با گرد و خاک منجر به کاهش کیفیت هوا در سطح استان هرمزگان شده است؛ کارگروه مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گردوغبار استان هرمزگان تصمیم گرفت تا کلاس های درس و دانشگاه‌ها در هشت شهرستان که بیشترین تاثیر را از این پدیده دارند به صورت غیر حضوری و مجازی برگزار شوند.

وی افزود: بر اساس تصمیم این کارگروه و با موافقت استاندار هرمزگان، به‌منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان کلاس‌های کلیه مقاطع تحصیلی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در شهرستان‌های بندرعباس، رودان، میناب، بشاگرد، سیریک، جاسک، قشم و خمیر در نوبت صبح و عصر روز چهارشنبه ۱۴ آبان به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان ادامه داد: کارکنان دولت هم که دارای بیماری زمینه‌ای هستند می‌توانند با موافقت مدیر دستگاه اجرایی به صورت دورکاری فعالیت داشته باشند.

حسن زاده از مردم به ویژه افراد دارای شرایط خاص و بیماری‌های زمینه‌ای خواست تا از تردد غیر ضرور پرهیز کنند.

بخوانید :  امام جمعه: چرا میناب با وجود ظرفیت‌ها، از فقیرترین شهرها است
لینک کوتاه : https://sedayeminab.ir/?p=18858
  • کد خبر : 18858
  • نویسنده : صدای میناب
  • منبع خبر : فارس
  • 540 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها