رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، به همراه عیسی برخورداری مدیر تعاون روستایی استان و جمعی از مسئولان شهرستانی، روز جمعه دوم خرداد ماه از مراکز خرید لیمو ترش در هشتبندی میناب و جغین رودان بازدید و بر حمایت از کشاورزان و باغداران این مناطق، تاکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد : هدف از این بازدید، بررسی روند خرید محصولات کشاورزی، بازدید از کارگاه های بسته بندی لیمو ترش، گفتوگو با کشاورزان منطقه و بررسی راهکارهای قرنطینه ای و هم افزایی بین بخشی برای جلوگیری از قاچاق محصولات کشاورزی بود.
مویدی در این بازدید از نزدیک در جریان روند خرید لیمو ترش قرار گرفت و به بررسی مسائل و مشکلات مطرحشده از سوی باغداران پرداخت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در بازدید از اتحادیه تعاون روستایی جغین، نقش مدیریت تعاون روستایی استان در حمایت از کشاورزان و باغداران را مهم دانست و اشاره کرد که این مدیریت در سال گذشته بیش از ۱۷ هزار تن لیمو ترش از باغداران خریداری کرده است.
مویدی همچنین با اشاره به قاچاق محصولات کشاورزی از جمله لیمو ترش، این پدیده را تهدیدی برای اقتصاد منطقه دانست و خواستار برخورد با ورود لیمو ترش و سایر محصولات کشاورزی بصورت قاچاق به استان و کشور شد.
وی با تاکید بر اهمیت قرنطینه محصولات کشاورزی، نسبت به ورود آفات از طریق محصولات قاچاق هشدار داد و آموزش و آگاهیرسانی به مردم، همراهی باغداران در فروش محصول به مراکز دارای مجوز اصناف کشاورزی و کنترل بیشتر در مبادی ورودی و خروجی را ضروری خواند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: جهت جلوگیری از ورود قاچاقی این محصول، ثبات امنیت شغلی و توسعهی پایدار بخش کشاورزی، رایزنیهای لازم با مراجع مربوطه و سیستم قضایی، در استان و کشور انجام شده است.
در این بازدید همچنین مقرر شد مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستانهای میناب و رودان به همراه اتاق اصناف کشاورزی این شهرستان ها، با همراهی و توانِ دستگاههای انتظامی و امنیتی، جهت جلوگیری از ورود قاچاقیِ این محصول، بطور مستمر اقدامات لازم را بعمل آورند.
گفتنی است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مسئولان با هدف بررسی وضعیت و ثباتِ بازار لیمو ترش، جلوگیری از ورود قاچاقی این محصول و افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی، از برخی کارگاههای بستهبندیِ لیمو ترش در بخشِ هشتبندیِ میناب، جغین و برنطینِ رودان، بازدید بعمل آوردند.
شهرستانهای رودان و میناب از مراکز مهم تولید محصولات کشاورزی بهویژه لیمو ترش در استان و کشور به شمار میروند و نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی و صادرات این محصولات ایفا میکنند.
من خودم کشاورزم ….اتفاقا لیموبایدواردبشه چون خیییلی گرونه…احتمالا مدیران محترم خودشون لیموی زیادی پیش خریدکردن میخوادبامنع واردات قیمت لیمونجومی بشه وسودکلان بکنن…این مملکت دربشونیس که نیس
وقتی لیموی هرمزگان کیلو ۲۵۰ هزار تومان هست
چرا نباید لیمو وارد بشه؟؟
دلیل افت قیمت قاچاق یا ورود لیمو غیراستانی نیست مشکل آفت جاروجادوگر بوده که افتاده به جون درختان لیمو منطقه هنوز محلوم نیست که این بیماری از تریق میوه به انسان آسیب میزنه یاخیر
اوف بر شماها را که با واردات لیمو وقاچاق لیمو مخالفیت،لیمو تو بازار شده کیلویی ۳۰۰هزار تومان