دکتر حسین فرشیدی در ارتباط زنده تلویزیونی با خبر۲۰ شبکه خلیج فارس گفت: این موضوع به علت کاهش رعایت شیوه نامههای بهداشتی است به طوریکه میزان رعایت مردم در این خصوص ۵ درصد کاهش یافته است.
دکتر فرشیدی هشدار داد در صورت کاهش رعایت شیوه نامهها روند افزایشی شدت مییابد.
وی گفت: استان از وضعیت هشدار هم فراتر رفته است و اکنون بندرعباس، بندرلنگه و میناب از لحاظ تعداد بیمار کرونایی در شرایط بحرانی هستند و وضعیت پارسیان، جاسک و بستک نیز از هشدار عبور کرده است.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در شبانه روز گذشته، ۳ بیمار کرونایی دیگر در هرمزگان جان باختند و شمار فوتیها به ۷۵۱ نفر افزایش یافت.
دکتر فرشیدی افزود: اکنون ۱۹۵ بیمار در بیمارستانها با تشخیص کووید ۱۹ بستری اند که از این شمار ۴۸ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) هستند و حال ۱۳ نفرشان وخیم است.
وی گفت: با توجه به مراودات بالای هرمزگان با استانهای کشور، از دیگر نقاط کشور بیشتر متاثر هستیم و اگر نکات بهداشتی را رعایت نکنیم شاهد موج افزایشی در استان خواهیم داشت.
دکتر فرشیدی افزایش سفرها و تجمعات را عامل اصلی شیوع ویروس کرونا دانست و از مردم خواست از سفرها و تجمعات غیرضروری بپرهیزند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص واکسن آنفلوآنزا نیز گفت: با توجه به شرایط اب و هوایی استان، میتوانیم کمی دیرتر نسبت به دیگر مناطق کشور و از ۱۵ مهر یا هفته اخر مهر واکسیناسیون را انجام دهیم.
دکتر فرشیدی تاکید کرد اکنون هیچ داروخانهای واکسن آنفلوآنزا ندارد و مردم به داروخانهها مراجعه نکنند.
وی افزود: در هفته اول مهرماه، واکسن آنفلوآنزا توسط مرکز بهداشت استان در اختیار افراد اورژانسی قرار میگیرد.